Zodiac Cafe: Targ de Astrologie

Zodiac Cafe: Targ de Astrologie

Zodiac Cafe si Astroglob va asteapta la cea de-a doua editie a Targului de Astrologie din Centrul Vechi!

Daca vreti sa stiti ce va rezerva 2014 in materie de sanatate, dragoste, cariera sau ce cadou sa oferiti in functie de zodia persoanei iubite, va asteptam pentru a afla cat mai multe secrete despre aceasta stiinta pe 30 nov. si 1 dec., in Centrul Vechi (Old City Pub), intre orele 12:00 – 19: 00, accesul fiind gratuit.

Datorita succesului primei editii si al feedback-ului pozitiv atat din partea colaboratorilor, cat si a presei, pasionatii de astrologie si nu numai sunt invitati la primul targ de astrologie din Centrul Vechi pentru a intra in contact direct cu cei mai buni astrologi, numerologi si specialisti in acest domeniu.

Vizitatorii vor avea parte de sedinte inedite de numerologie, cristaloterapie, vor primi sfaturi despre cum sa-si amenajeze locuinta dupa cerintele feng shui-ului şi vor putea beneficia de astrograme personalizate si realizate pe loc de catre binecunoscutii astrologi Minerva, Barbara Bacauanu, Alexandru Nicolici, Adina Binder sau Rodica Purniche.

Va fi un eveniment unic, care se va desfasura intr-o noua locatie menita sa atraga atat puplicul avizat, dar, in special, pe cel care inca nu are curajul sa se avante in mistica lume a astrologiei. Zodiac Cafe este primul targ de astrologie din Centrul Vechi, dedicat tuturor celor pasionati de astrologie si dezvoltare personala, dar si celor mai buni astrologi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri