Setari Cookie-uri

Astrologie: Citatul filozofic al zodiei tale

Horoscop special - aforisme si citate despre viata si iubire pentru fiecare zodie

Rac

Racii sunt persoane introverte si se simt cel mai bine in spatiul domestic. De aceea, sunt si foarte legati de familie. Scopul cel mai mare al vietii este sa isi intemeieze propriul camin si nu vor avea liniste pana nu vor face acest lucru.

Nativii zodiei sunt deosebit de sensibili la fazele lunii iar emotiile lor sunt influentate de astrul noptii. Sunt destul de greu de inteles din aceasta cauza iar in dragoste, pot deveni parteneri incomozi. Nu au foarte multe legaturi amoroase si se indragostesc greu. Atunci cand se intampla acest lucru, au tendinta sa incerce sa puna stapanire cu totul pe viata partenerului.

Dragostea si libertatea sunt ambele nevoie esentiale. Pana acum, omenirea a trait intr-un mod atat de nebunesc, incat nu-ti poti satisface decat una dintre necesitati: poti sa fii liber, dar in acest caz trebuie sa renunti la ideea de a iubi... Majoritatea oamenilor au decis in favoarea dragostei si au renuntat la ideea de libertate. Insa, apoi, oamenii ajung sa traiasca precum sclavii. Barbatul a redus femeia la calitatea de lucru, de marfa si bineinteles ca si femeia a facut acelasi lucru in propriul mod subtil: i-a bagat pe toti sotii sub papuci... Daca iubesti nu este in nici un caz necesar sa-ti distrugi libertatea. Pot sa existe laolalta; nu exista nici un antagonism intre ele. Iubeste omul, insa lasa-i totala libertate. Iubeste omul, insa de la inceputul-inceputului lamureste faptul ca nu iti vinzi libertatea. - Osho

Citește și:

Leu

Nativii in Leu sunt recunoscuti pentru firile orgolioase. Cel mai rau lucru pe care il poti face impotriva unui Leu este sa ii calci mandria in picioare. Este un pacat pe care nu il va ierta. Desi sunt orgoliosi, acesti oameni nu sunt laudarosi. Prin urmare, sunt un amestec paradoxal dar cu atat mai atragator. Nu lucreaza foarte bine in echipa ci vor excela in domenii individuale.

Au nevoie de perioade de singuratate si liniste in care isi pun gandurile in ordine dar altfel sunt sociabili si cuceresc foarte usor. Nu sunt statornici in dragoste dar sunt foarte pasionali si de regula, lasa in urma doar amintiri placute.

Exista falsa modestie, dar nu exista fals orgoliu. - Jules Renard

Fecioara

Cei nascuti sub semnul Fecioarei au un talent aparte atunci cand vine vorba de organizare si munca eficienta. Sunt foarte buni executanti si fac un titlu de onoare din implinirea fiecarui plan in parte. Stiu sa isi valorifice aceasta calitate si sunt profesionisti pana in maduva oaselor.

Citește și:

Duc aceasta calitate si pe plan personal si nu lasa nimic la voia intamplarii. Isi calculeaza atent fiecare miscare si au listute peste listute cu sarcini de indeplinit pe care le vor bifa rabdatori, una dupa alta.

Oamenii marginiti cauta numai sa-si petreaca timpul, cei de talent, sa-l intrebuinteze. - Arthur Schopenhauer.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc