Setari Cookie-uri

Horoscopul fiintelor mitologice: Ce creatura fantastica esti?

Afla ce creatura fantastica din vremuri mitice vegheaza asupra zodiei tale

Bestiarul european este consistent si ofera numeroase fabule despre creaturile fantastice si ce simbolizeaza acestea. Desi legendele despre fiinte din regnul animal care imprumuta trasaturi umane exista din antichitate, in Evul mediu a fost vehiculata pentru scurt timp ideea ca fiecare dintre fiintele fantastice are corespondentul sau in zodiac.

Centaur

Zodii corespondente: Sagetator, Rac

In mitologia greaca, centaurii erau fiinte pretuite atat de oameni cat si de zei. Acestia sunt creaturi care au corpuri de cai si torsuri, maini si capete umane. Centaurii sunt iubitori de pace insa in vremuri de razboi sunt aliati de dorit. Sunt neintrecuti inlupta cu arcul, sabiile sau ghioaga. Oamenii ii apreciaza pentru ca sunt dispusi sa le impartaseasca vastele lor cunostinte de medicina, astronomie si tainele plantelor.

Citește și:

Acestia se asemana cu Racii si Sagetatorii prin carcaterele pacifiste si iubitoare de liniste. Cu toate acestea, nativii celor doua zodii devin foarte teritoriali si uneori agresivi daca sunt provocati. In acelasi timp, sunt doua semne zodiacale inclinate catre stiinta, filosofie si meditatie.

centaur
foto shutterstock centaur cu arc si sageata

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc