Venus e in Varsator pana pe 5 aprilie! Vezi prin ce transformari trec relatiile de dragoste in aceasta perioada

Venus e in Varsator pana pe 5 aprilie! Vezi prin ce transformari trec relatiile de dragoste in aceasta perioada

Pe 5 martie, Venus, planeta dragostei, a intrat in semnul Varsatorului. Descopera cum iti afecteaza zodia la nivel personal acest tranzit fascinant si spectaculos, dar si ce efecte are asupra relatiilor de dragoste! Venus in Varsator

Pe 5 martie 2014, Venus a intrat in semnul Varsatorului, urmand sa se afle in acest semn pana pe 5 aprilie. Este un tranzit interesant si inedit care afecteaza toate semnele zodiacale. Ce inseamna acest lucru in plan astrologic si cum ne afecteaza la nivel emotional? Afla citind articolul de mai jos!

Venus in Varsator: Mai multa libertate de a fi in cuplu, mai multa deschidere in dragoste...

Spatiu, aer, aer, spatiu. Libertate! Departe de noi in aceasta perioada nevoia de “iubire pana la sufocare” intr-o relatie… Venus in Varsator provoaca persoanele implicate intr-o relatie sa isi pretuiasca reciproc independenta si spiritul de a fi. Relatiilor vechi le este data o noua identitate, una primordiala, in care sufletele si intelectele vibreaza la cel mai inalt nivel. Fiindca Varsatorul este un semn mai putin sentimental si mai mult cerebral, conversatiile intelectuale au tendinta de a lua loc imbratisarilor afectuoase, prietenia are tendinta de a inlocui sentimentalismul cu prietenia, iar ideile tind a inlocui emotia pura. Dragostea devine si ea mai intelectuala, mai electrica.

venus in varsator, libertate varsator

Foto interior si prima pagina: Planeta Venus, Shutterstock

In dragoste, nu exista reguli...

Venus in Varsator aduce cu ea o mare provocare si anume aceea de eliberare din patternurile emotionale care nu iti ingaduie sa te manifesti asa cum esti. Este timpul potrivit pentru a arunca o privire patrunzatoare in interiorul nostru si a pune totul sub semnul intrebarii si al raspunsului. Varsatorul este un semn al aerului ce tine de mental si de obiectivism, accentuand individualismul si calatoria de auto-descoperire. Iar aceasta detasare mentala specifica faciliteaza tranzitul lui Venus astfel incat dragostea si parteneriatele sa devina mai putin rigide, mai putin ingraditoare, mai putin conservatoare si sa fie in schimb mai libere, mai deschise.

Totodata, Varsatorul este intrigat sa descopere ceea ce se afla dincolo de zona de confort. Prin urmare, este foarte posibil ca tranzitul lui Venus prin acest semn sa te aduca mai aproape de o noua tipologie de partener sau de un nou tip de dragoste, indepartandu-te in acelasi timp de persoane de care nu te puteai rupe emotional. In acelasi timp, tendinta de eliberare de sub orice forma de constrangeri, indiferent ca sunt emotionale, ideatice sau sociale se va manifesta accentuat in aceasta perioada. In dragoste, nu exista reguli… iata care este lectia pe care o invatam in acest tranzit fascinant.


Aceasta influenta a lui Venus in Varsator o vor resimti multe cupluri prin simplul fapt de a explora noi posibilitati, renuntand la vechile reguli si viziuni in favoarea unor abordari mai mult experimentale si mai putin invechite asupra dragostei. Exista o mai mare usurinta de a scapa de vechile perceptii asupra dragostei in masura in care ele nu mai functioneaza pentru tine. Pui la indoiala multe lucruri si indraznesti sa revizuiesti ce iti este benefic si ce nu in actuala relatie de dragoste. Cum iubim si pe cine iubim devine pentru o perioada de timp mai mult o preocupare mentala si ideatica. Tot in aceasta perioada, relatiile tind sa se elibereze de sub subjugarea convenientelor.

Citeste continuarea pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri