Setari Cookie-uri

NUMEROLOGIE: Descopera semnificatia numelui tau cu ajutorul NUMEROLOGIEI VEDICE

Numerologia vedica ne impartaseste secretele in ceea ce priveste semnificatia numelui. Citeste si vei afla lucruri surprinzatoare.

Numarul 4

Tie iti place foarte mult sa ai o ordine in tot ceea ce faci, sa fie o organizare stricta si utila, drept pentru care reusesti sa planifici foarte bine un proiect si sa il duci la capat fara sa te abati de la durm.

Numarul 5

Iti place sa comunici cu cei din jur, sa ii strangi pe toti la o masa si sa stati de vorba despre orice va face placere. Pentru ca iti place sa comunici foarte mult, reusesti sa iti faci prieteni foarte repede.

Citeste si: Astrologie: Horoscopul totemic

Numarul 6

Reusesti ca prin minune sa privesti totul dintr-o perspectiva obiectiva si sa ai o atitudine impartiala atunci cand vine vorba de probleme importante lucru care te recomanda pentru un mediator de succes.

Numarul 7

Esti o fire foarte curioasa si iti place sa stii tot ce misca si tot ce se intampla in jurul tau. Esti tot timpul la curent cu ce se intampla si stii chiar si ceea ce urmeaza sa se intample pentru ca setea ta de cunoastere te impinge catre judecati interesante.

Citește și:

Citeste si: Ezoteric: Trezeste-ti spiritul!

Numarul 8

Iti plac competitiile si te atrage in mod deosebit domeniul afacerilor asa ca vei avea cu siguranta succes in antreprenoriat.

Numarul 9

Tie iti place sa lucrezi cu oamenii si mai mult de atat sa ii ajuti sa isi descopere propriile forte, sa ii ajuti sa isi gaseasca un echilibru si o stare interioara relaxata.

Citeste si: Ezoteric: profetia initialei tale

Numerologie: Cum sa iti prezici provocarile vietii cu ajutrul numerologiei

foto prima pagina: carte magica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc