Varsator
Cuvintele cheie ale lunii: socializare, buget
Dragoste: Daca nu renunti la micile infidelitati, acum risti mai mult decat de obicei ca partenerul sa afle si sa ramai singura. Pasiunea nebuna si zborul din floare in floare sunt in continuare in prim plan, insa fii precauta daca ai o relatie stabila – exista posibilitatea unei despartiri bruste.
Bani: In aceasta perioada, esti foarte preocupata de castiguri imediate, din surse neconventionale. Mizeaza pe ajutorul prietenilor si cunostintelor, deoarece poti afla, prin intermediul lor, de cateva oportunitati ce-ti vor starni interesul.
Sanatate: Astrele iti sunt deosebit de favorabile daca ai de gand sa-ti pui la punct sanatatea. Problemele pe care le-ai neglijat de multa vreme pot fi rezolvate acum cu mai multa usurinta decat in mod normal, iar, datorita lui Uranus, micile neplaceri cu care te-ai confruntat pana acum pot disparea chiar subit.
Sfaturi pentru noiembrie: Incearca sa-ti dedici putin din energia si timpul tau unor activitati de caritate sau voluntariat. Pe langa beneficiile pe care le vei aduce altora, vei intra in contact cu persoane influente, ce vor putea sa-ti dea o mana de ajutor la momentul oportun.
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: