Gemeni
Cuvintele cheie ale lunii: profesie, responsabilitati
Dragoste: Timiditatea de care ai dat dovada in ultimele saptamani dispare ca prin farmec si te vei bucura din plin de atentia sexului opus! In luna noiembrie, vei adora sa fii in centrul atentiei si sa stralucesti, in adevaratul sens al cuvantului. Flirturi, iesiri, placere, toate vor fi ale tale luna aceasta!
Bani: Reusesti sa iti echilibrezi, in sfarsit, bugetul, insa este si un moment propice pentru a te gandi la noi investitii sau la noi modalitati de a castiga mai multi bani - poate un job de acasa sau o colaborare de weekend? Trebuie sa iei in calcul orice posibilitate (legala! Atentie, nu te implica in afaceri controversate, pentru ca s-ar putea sa existe o astfel de propunere luna aceasta) de a castiga bani suplimentari, pentru ca, nu uita, se apropie Sarbatorile de iarna si tu esti una dintre dependentele cele mai periculoase de shopping!
Sanatate: Forma ta fizica este buna, iar luna noiembrie nu iti va aduce nicio surpriza neplacuta din acest punct de vedere.
Sfaturi pentru noiembrie: Este un moment foarte bun pentru asocieri, in special la nivel profesional. Poate gasesti o prietena pentru a demara impreuna un proiect ce va fi avantajos pentru amandoua!
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: