Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Balanta
Cuvintele cheie ale lunii: organizare, finante
Dragoste: La inceputul lunii, este posibil sa fie nevoie sa-ti sustii iubitul pe parcursul unei incercari. Vei face acest lucru cu usurinta, pentru ca te simti calma si echilibrata. Lucrurile se schimba un pic spre sfarsitul lunii, intrucat hormonii tai par sa o ia razna: esti salbatica si parca nu te mai poti satura de sex! Hei, dar cine a spus ca asta e un lucru rau?!
Bani: Apeleaza la un consilier si fa o investitie majora. Vei avea numai de castigat! Orice plasament financiar pe care il faci in aceasta luna va fi de bun augur si iti va aduce beneficii, in special pe termen lung si foarte lung.
Sanatate: Daca ai invatat deja sa te relaxezi si sa te detasezi, sanatatea ta nu va avea deloc de suferit in aceasta luna a schimbarii si a organizarii. In principiu, tranzitele astrale din domeniul sanatatii sunt bune, insa de data aceasta este nevoie si de implicarea ta, ceva mai mult decat de obicei.
Sfaturi pentru noiembrie: Fugi cat de departe poti de tentatia de a pune fundatia unei relatii de prietenie sau chiar mai mult de atat, bazate pe interese materiale. Luna aceasta vei cunoaste una sau mai multe persoane influente, insa pastreaza legatura cu ei doar daca aveti ceva in comun!
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: