Sagetator
Cuvintele cheie ale lunii: cariera, familie
Dragoste: Odata si odata, tot va trebui sa accepti ca ceea ce simti este doar o iluzie! In ultimul timp, ai alergat dupa himere, insa acum este momentul de a face un mic efort si de a-ti pune in ordine viata sentimentala. Pe cine iubesti de fapt? Incotro va indreptati? Sunt doua intrebari pe care ti le vei pune, fie ca iti doresti sau nu, in aceasta luna.
Bani: In aer pluteste premonitia unei promovari, bine-meritate de altfel! In aceasta perioada, poti lua cele mai complicate decizii in privinta carierei tale, intrucat vei fi inspirata si practica, deopotriva. Pentru tine, banii vor fi un punct forte al acestei luni!
Sanatate: Sanatate robusta si noroc – cine poate cere mai mult de atat de la viata? Multumita planetei Jupiter, te vei simti in forma maxima si vei reusi sa faci fata oricarei provocari.
Sfaturi pentru noiembrie: Stai cat mai departe de speculatii, riscuri, lucruri dubioase. Vei avea foarte mult de castigat daca te vei concentra pe cariera, stiind ca poti conta intotdeauna pe sprijinul familiei!

Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
Astrologie: Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: