Cuvintele cheie ale lunii: negociere, plata datoriilor
Impacarea nevoilor tale personale cu cele ale partenerului inseamna ore lungi de negociere si eventuale compromisuri pe care veti fi dispusi sa le faceti. S-ar putea ca in decembrie sa te simti un pic mai nehotarata decat de obicei si sa te razgandesti de mai multe ori pana vei lua o decizie finala. Perioadele de acest gen necesita foarte mult tact si diplomatie si poate chiar vei simti nevoia de a-l lasa pe celalalt sa stea in lumina reflectoarelor pentru un timp.
Daca ai credite sau datorii de platit, sfarsitul lunii iti va aminti cu siguranta de ele si va trebui sa le platesti, intrucat nu mai suporta amanare. In jurul Lunii Pline de pe 12 vei culege roadele unui proiect personal, iar la mijlocul lui decembrie vei ajunge la concluzii neasteptate in urma unei conversatii pline de inspiratie cu cineva drag.
Sfaturi pentru luna decembrie: Nu prea iti surade ideea cheltuielilor care vin o data cu Sarbatorile de iarna. Daca ai cum, planuieste-ti vacanta de iarna intr-un alt mediu decat cel de zi cu zi. Din punct de vedere financiar, va trebui sa fii foarte atenta catre sfarsitul lunii, in schimb, primele doua saptamani ale lui decembrie sunt extrem de norocoase!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
Astrologie: Horoscop chinezesc pentru 2016
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: