Cuvintele cheie ale lunii: bani, dinamism
Din multe puncte de vedere, decembrie este “luna banilor” pentru Scorpioni: cheltui din plin, dar castigi cat sa-ti ajunga pentru toate planurile pe care le ai. Savurezi o portie de extra energie si entuziasm pentru a-ti mari veniturile – poate o noua colaborare suplimentara sau un cadou substantial de la cineva apropiat. Este o perioada de oportunitati excelente pentru un bonus sau o negociere pentru marirea aceea de salariu pe care o tot astepti!
In acelasi timp, esti dispusa sa accepti mai multe responsabilitati profesionale ca de obicei, dar gandeste-te bine: chiar vrei sa-ti petreci astfel Sarbatorile? Daca astepti bani de la un prieten ce are datorii la tine, ii vei primi cel mai probabil in jurul datei de 12, cand este Luna Plina. Decembrie va fi o luna extraordinara din punct de vedere al finantelor, comunicarii si invatarii.
Sfaturi pentru luna decembrie: Te concentrezi foarte mult pe sectorul profesional al vietii tale si muncesti mai mult ca de obicei. Datorita conjuncturii favorabile a lunii, cat si eforturilor depuse in aceasta perioada, vei culege roadele financiare, insa nu uita sa-ti faci timp si sa te bucuri de acesti bani proaspat castigati. Invita-ti prietenii la o petrecere organizata la tine acasa sau pur si simplu fa-ti un cadou care sa te faca sa te simti rasfatata!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
Astrologie: Horoscop chinezesc pentru 2016
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: