Cuvintele cheie ale lunii: munca, oportunitate amoroasa
Munca iti va oferi mari satisfactii in luna decembrie si, chiar daca te simti un pic blazata, vei gasit sansa de a te detensiona si de a iesi din rutina. Esti foarte preocupata de largirea orizonturilor tale, fie prin calatorii, fie prin cunoasterea sau aprofundarea unui subiect complet nou pentru tine. Din cand in cand, vei simti nevoia sa-ti manifesti incapatanarea caracteristica. Luna decembrie iti asigura un horoscop pozitiv, intrucat vei avea ocazia de a-ti exprima gandurile reale si de a avea o aventura romantica sau de a iesi, intr-un fel sau altul, din rutina vietii de zi cu zi. Poate vei iesi cu iubitul intr-un loc neasteptat sau te vei bucura de o surpriza inedita!
Daca esti singura si vei reusi sa iesi din zona ta de confort, vei cunoaste o persoana foarte deosebita, alaturi de care vei putea trai momente intense. Luna decembrie va reprezenta un echilibru foarte placut dintre recunoastere si implinire profesionala, cat si relaxare si iubire. Apare o oportunitate romantica intre 4 si 6 decembrie, iar in ultima saptamana a lunii se intrevad beneficii din punct de vedere profesional, poate un bonus sau o recompensa materiala.
Sfaturi pentru luna decembrie: Generozitatea este una dintre trasaturile tale de character, iar in acest moment al anului nu te bucura nimic mai mult decat sa-i rasfeti pe cei dragi cu o multime de cadouri. Vestea buna e ca vei avea resurse materiale suficiente pentru a cumpara cate un dar pentru fiecare, insa nu uita sa-ti oferi si tie un cadou dragut!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta.
Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
Astrologie: Horoscop chinezesc pentru 2016
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: