Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul complet al lunii octombrie

In ceea ce priveste horoscopul lunii octombrie, acesta se concentreaza asupra relatiilor fie ele profesionale, de cuplu, familiale sau de prietenie. Se pune accent pe dezvoltarea lor, dar mai ales pe dezvoltarea profesionala cu care fiecare zodie se confrunta in luna octombrie.

Horoscop Capricorn: Previziuni pentru luna octombrie

In ceea ce priveste latura amoroasa in luna octombrie nu pot sa spun decat ca este una plina de surprize dintre cele mai neasteptate. Putem pune problema unei idile ce ia nastere la locul de munca sau undeva in sfera profesionala.

Activitatea profesionalaa a lunii octombrie se invarte in jurul colaborarilor si a noilor proiecte ce se cer implementate ca mai curand, proiecte ce necesita o putere de munca deosebita si o energie inepuizabila.

Chiar daca este o perioada agitata si stresanta, faci fata cu brio si starea de sanatate ramane la fel de buna.

Horoscop Varsator: Previziuni pentru luna octombrie

Viata de cuplu trece printr-o perioada fructuasa si constructiva in ceea ce priveste planurile de viitor ale cuplului. Pasiunea parca infloreste si creste din ce in ce mai mult astfel incat relatia trece la un nivel superior in ceea ce priveste intensitatea sentimentelor.

Citește și:

Energia pozitiva de care dai dovada in ceea ce priveste sectorul profesional te ajuta sa muti muntii din loc si in sfarsit sa faci ceea ce ti-ai propus de mult timp. Te implicit activ in foarte multe proiecte ce par sa iti aduca satisfactiile dorite.

Se poate intampla ca starea de sanatate sa aiba un pic de suferit din cauza suprasolicitarii asa ca incearca sa te odihnesti cum trebuie.

Horoscop Pesti: Previziuni pentru luna octombrie

In luna octombrie atentia ta nu este focalizata pe sectorul dragostei asa ca aici nu se vor produce schimbari majore ci lucrurile raman asa cum sunt acum fara sa te deranjeze in vreun fel.

In sectorul profesional au loc cele mai multe schimbari si ele iti aduc zambetul pe buze. Ai muncit foarte mult in ultima perioada asa ca este timpul ca acum spre final de an sa culegi roadele mult asteptate si binemeritate.

Citește și:

Capacitatea de munca este una inepuizabila, dar va atrage dupa sine cateva dureri de cap si o stare de agitatie continua.

foto prima pagina: portret de toamna, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc