Casele astrologice inchise - Scurtatura catre realizarea spirituala suprema

Casele astrologice inchise - Scurtatura catre realizarea spirituala suprema

Ori de cate ori tindem sa actionam intr-un moment nepotrivit, intr-o maniera gresita ori urmand o directie care nu ne este necesara, Dumnezeu blocheaza prin ceva sau prin cineva actiunea, maniera ori directia respectiva.

Produs publicat in 2013 la Mix, Colectia Alternative spirituale si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Rodica Purniche
Pret: 18,75 lei

Prezentare

Aceasta carte face parte din colectia Alternative spirituale a editurii Mix.

Ori de cate ori tindem sa actionam intr-un moment nepotrivit, intr-o maniera gresita ori urmand o directie care nu ne este necesara, Dumnezeu blocheaza prin ceva sau prin cineva actiunea, maniera ori directia respectiva. Acest lucru se repeta pana cand noi nimerim calea dreapta, maniera corecta sau directia necesara de evolutie, chiar daca acest lucru dureaza ani sau zeci de ani. Lectia fundamentala de viata este aceea de a deveni capabili sa subordonam vointa noastra individuala Vointei Divine, obtinand o relatie cat mai curata posibil cu Dumnezeu, El devenind apoi (in mod constient pentru noi) calauza noastra directa pentru tot restul existentei actuale.

O planeta neaspectata sau o Casa inchisa poate deveni oricand testul major al vietii pe care sa-l picam cu seninatate sau scurtatura catre realizarea spirituala suprema.

Foto prima pagina: astrologie, Shutterstock


Kudika
30 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri