Setari Cookie-uri

Horoscop pentru 2009

Noul An bate la usa, asa ca a venit momentul sa afli ce iti rezerva astrele pentru 2009! Ti-am pregatit un horoscop complet si personalizat pentru fiecare zodie, pentru a-ti oferi un ghid astrologic de calitate: afla daca anul 2009 iti va aduce marea iubire, o promovare la serviciu sau poate o armonizare interioara. Daca esti in zodia Varsatorului, afla ca esti printre cele mai norocoase zodii ale horoscopului 2009, insa nici celelalte semne (in special cele de Aer) nu se lasa mai prejos, fiecare fiind favorizata de astre intr-un anumit aspect al vietii. Citeste acest horoscop pentru anul 2009 si afla ce-ti rezerva Noul An din punct de vedere astrologic!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Tranzitul planetei Pluton prin zodia ta iti va aduce, timp de 15 ani incepand cu 2009, schimbari majore si profunde ce vor duce la transformarea ta per ansamblu, atat ca atitudine fata de viata, cat si ca perspective asupra diferitelor lucruri ce te inconjoara. Daca pana acum ai privit viata printr-o prisma pesimista sau chiar deprimata, este momentul sa-ti schimbi atitudinea intr-una optimista si plina de vioiciune, pentru ca, prin aceasta transformare, vei atrage asupra ta energiile pozitive subtile ce ne inconjoara pe toti. Vei obtine succesul prin organizare si planificare detaliata, asa ca nu te astepta la reusite nemeritate sau survenite peste noapte, pentru ca nu vei beneficia de ele in curand, in schimb, ai toate sansele sa obtii ceea ce-ti doresti prin perseverenta si munca sustinuta.
Sectorul banilor va fi unul dintre cele privilegiate pentru tine in 2009, intrucat Jupiter, planeta norocului, intra in casa a 2-a a zodiei tale (Casa Banilor). In general, acest lucru inseamna noi oportunitati de a castiga bani: investitii, colaborari, bonusuri, mariri de salariu, insa trebuie sa iti investesti mare parte din energie in obtinerea acestor lucruri, chiar si avandu-l pe Jupiter de partea ta. Incearca sa-ti pastrezi obiectivitatea chiar si in momentele in care te simti foarte entuziasmata de un proiect nou, pentru a judeca la rece atat avantajele, cat si dezavantajele demararii acestuia. De asemenea, 2009 este un an excelent pentru persoanele din zodia Capricorn care vor sa inceapa cursuri noi sau sa aprofundeze un domeniu complex.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc