Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Tranzitul planetei Pluton prin zodia ta iti va aduce, timp de 15 ani incepand cu 2009, schimbari majore si profunde ce vor duce la transformarea ta per ansamblu, atat ca atitudine fata de viata, cat si ca perspective asupra diferitelor lucruri ce te inconjoara. Daca pana acum ai privit viata printr-o prisma pesimista sau chiar deprimata, este momentul sa-ti schimbi atitudinea intr-una optimista si plina de vioiciune, pentru ca, prin aceasta transformare, vei atrage asupra ta energiile pozitive subtile ce ne inconjoara pe toti. Vei obtine succesul prin organizare si planificare detaliata, asa ca nu te astepta la reusite nemeritate sau survenite peste noapte, pentru ca nu vei beneficia de ele in curand, in schimb, ai toate sansele sa obtii ceea ce-ti doresti prin perseverenta si munca sustinuta.
Sectorul banilor va fi unul dintre cele privilegiate pentru tine in 2009, intrucat Jupiter, planeta norocului, intra in casa a 2-a a zodiei tale (Casa Banilor). In general, acest lucru inseamna noi oportunitati de a castiga bani: investitii, colaborari, bonusuri, mariri de salariu, insa trebuie sa iti investesti mare parte din energie in obtinerea acestor lucruri, chiar si avandu-l pe Jupiter de partea ta. Incearca sa-ti pastrezi obiectivitatea chiar si in momentele in care te simti foarte entuziasmata de un proiect nou, pentru a judeca la rece atat avantajele, cat si dezavantajele demararii acestuia. De asemenea, 2009 este un an excelent pentru persoanele din zodia Capricorn care vor sa inceapa cursuri noi sau sa aprofundeze un domeniu complex.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: