Balanta (23 septembrie – 23 octombrie)
De 12 ani incoace, astrele ti-au adus multa munca, responsabilitati, poate chiar surmenare, insa 2009 va fi, prin excelenta, un an al libertatii personale, in care vei redescoperi placerea de a te bucura pe deplin de viata, asemenea unui copil. Vei simti o explozie de noroc in viata ta, in special in ceea ce priveste relatiile sociale, atat de natura personala, cat si profesionala. Este foarte posibil sa cunosti persoane influente, ce te vor ajuta sa castigi o batalie uriasa, din care nu iti imaginai vreodata ca vei iesi invingatoare. Anul acesta, energiile tale se vor concentra asupra oamenilor din jurul tau, aceasta fiind o situatie ce iti va aduce si tie castiguri, dar si lor; ambele parti vor avea de castigat din colaborarile ce se vor ivi pe parcursul acestui an. Pana acum, ai dus in spate o povara foarte grea, intruchipata de atributii peste asteptari sau de responsabilitati pe care nu ti le doreai, insa partea buna este ca in acest moment esti o persoana care stie ce inseamna disciplina si organizarea, lucru ce iti va aduce numeroase beneficii pe tot parcursul vietii tale.
Un alt tranzit astrologic major in horoscopul tau pentru 2009 il reprezinta intrarea lui Saturn in Balanta din octombrie, tranzit ce se realizeaza pentru prima data in ultimii 30 de ani. Aceasta influenta astrologica te va ajuta sa te eliberezi de trecut si sa pornesti cu viteza maxima catre un viitor fericit, lasand la o parte dezamagirile si regretele, pe care, chiar daca le avem cu totii, unii dintre noi se pricep mai bine sa se impace cu ele. Lucru pe care il vei realiza si tu in acest an!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: