Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)
Viata ta de familie si relatiile cu rudele apropiate vor atinge culmi necunoscute de tine pana acum, aducandu-ti senzatia de confort mental si comunicare reala. Poate fi vorba de maturizare, de influentele astrale sau poate de ambele, cert este ca in 2009 reusesti sa creezi acea armonie mult-dorita in familie. De asemenea, daca planuiesti sa iti renovezi casa, sa construiesti sau sa cumperi o noua proprietate, acesta este un moment prielnic, deoarece casa a 4-a, Casa Familiei, este foarte bine aspectata pentru zodia ta in acest an. Sunt foarte mari sanse ca familia ta sa se mareasca, fie printr-o nastere (a ta sau a unei rude apropiate), fie printr-o mutare ce iti va face mare placere. 2009 este un an ce marcheaza atat sfarsituri, cat si inceputuri: acest lucru inseamna ca vei alege sa pui capat unor activitati sau situatii in care te-ai aflat pana acum si vei incepe altele noi, ce iti vor aduce mai multe satisfactii si iti vor reprezenta mult mai bine noul stil de viata.
Incepand cu acest an si continuand cu urmatorii 15 ani, maniera ta de a comunica si de a crea relatii cu ceilalti se va schimba radical. Te vei apropia foarte mult de persoane cu care ai avut legaturi reci pana acum, in timp ce vei alege sa rupi relatii ce simti ca stagneaza de multa vreme, iar toate aceste actiuni vor fi atat in beneficial tau, cat si al celor dragi tie. In urmatorii ani, tu si cei din jurul tau veti remarca modul in care te-ai schimbat, in sensul bun al cuvantului, pentru ca vei invata sa-ti exprimi argumentat punctul de vedere si, in acelasi timp, sa iti manifesti emotiile.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante
HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: