Setari Cookie-uri

Top 5 zodii cu puteri paranormale

Care sunt nativii zodiacului conectati la lumea supranaturala?

Fiecare zodie are talentul sau aparte sau o anumita trasatura de caracter definitorie, calitati complet lumesti. Pe de cealalta parte, toti nativii au si un dram de paranormal in ei. Totusi, nu la toti se manifesta cu aceeasi intensitate. Unii dintre noi, asa cum veti vedea, au puteri supranaturale mai bine dezvoltate.

Berbec

Putere paranormala: proiectie astrala

Berbecii sunt oameni extrem de ambitiosi. De fapt, aceasta zodie este definita de tenacitate. Sunt oameni foarte placuti si stiu cum sa isi faca prieteni. Au o viata amoroasa foarte plina si nu sunt chiar in topul zodiilor fidele. Desi par foarte bine ancorati in realitate, acesti nativi au o putere paranormala foarte puternica, insa de cele mai multe ori nu sunt constienti de ea.

Persoanele nascute sub acest semn astrologic au trait numeroase vieti anterioare si au o karma destul de incarcata. Experientele acumulate in toate celelalte existente i-au transformat cu siguranta si i-au dezvoltat spiritual mai mult decat isi dau seama pana si ei.

Citește și:

Proiectia astrala este abilitatea spiritelor acestor oameni de a se desprinde de trup si de a calatori prin timp si spatiu. Astfel se explica in cazul lor toate acele scene greu de explicat, care au loc noaptea. Uneori li se pare ca se viseaza pe ei insisi dar de undeva de sus. Alteori se trezesc peste noapte si, in ciuda faptului ca sunt constienti, nu se pot misca.

Acestea sunt momente periculoase pentru ei, cu atat mai mult daca au senzatia unei alte prezente in camera. Acest lucru se intampla pentru ca traseul lor astral a fost oprit brusc de o bariera sau chiar de o alta entitate energetica.

foto shutterstock femeie in alb

Rac

Putere paranormala: clarviziune

Nativii acestei zodii sunt oameni de acasa, atasati foarte mult de spatiul domestic. Echilibrul in familie este, poate, mai important pentru ei decat pentru alte zodii. Aceasta nevoie acuta de armonie in aria personala este declansata de universul haotic din sufletele lor.

Citește și:

Nu sunt oamenii jumatatilor de masura si accepta foarte greu calea de mijloc. Atunci cand iubesc, iubesc pana in panzele albe. Au de multe ori tendinta de a fi foarte posesivi in dragoste si risca sa isi sufoce partenerii. Racii trebuie sa invete ca o dragoste pe care simti nevoia sa o pazesti nu mai este dragoste.

Puterea lor supranaturala este clarviziunea. In cazul unora dintre ei, se manifesta pur si simplu ca o intuitie foarte bine dezvoltata. Un exemplu banal este un interviu de angajare unde acesti nativi stiu instinctiv ca angajatorul incearca sa ii minta. In viata amoroasa, functioneaza mult mai limpede si este aproape imposibil sa inseli un Rac fara ca acesta sa isi dea seama.

In cazurile in care puterea lor este mai pronuntata, Racii stiu dinainte atunci cand urmeaza sa se intample evenimente majore, fie la nivel personal, fie la un nivel mult mai mare.

Citește și:

Scorpion

Putere magica: necromantie

Nativii in Scorpioni sunt oameni foarte misteriosi si destul de introvertiti. Chiar si asa, oamenii sunt atrasi de ei ca de un magnet. Stiu sa cucereasca pe cineva atunci cand isi doresc acest lucru dar prefera emotia vanatorii, nu neaparat „prada” in sine. Prin urmare, se intampla foarte des ca Scorpionii sa isi paraseasca partenerii pentru simplul motiv ca s-au plictisit.

Zodia lor se numara printre cele mai active, in ceea ce priveste puterile paranormale. Problema lor, daca poate fi numita astfel, este ca Scorpionii traiesc acum si in prezent, pentru lucruri palpabile. Prin urmare, darul lor supranatural poate ramane, in unele cazuri, complet latent.

Atunci cand este mai puternic, posesorul acestei puteri poate primi mesaje de la spirite trecute dincolo de lumea noastra. Acestea pot ajunge la Scorpioni pe calea somnului sau prin tot soiul de semne si prevestiri, interpretate de multe ori ca fiind simple coincidente.

Citește și:

In cazurile in care posesorul este constient de abilitatea sa si incearca sa o dezvolte, are posibilitatea de a zari cu coada ochiului siluete, umbre sau fete care in mod normal nu ar trebui sa se afle acolo. In acelasi timp, ei pot simti instinctiv locurile si persoanele care au multa energie negativa si se feresc de acestea.

Sagetator

Putere magica: telepatie

Sagetatorii sunt oameni foarte spirituali si sunt inclinati catre filozofie, meditatie, religie si spiritualitate. Atunci cand nu isi cultiva aceste pasiuni intr-un mediu formal, ei isi vor imbogti in permanenta mintea singuri, pentru ca sunt autodidacti.

Intotdeauna sunt inconjurati de un aer visator si par cumva desprinsi de lucrurile materiale. Sagetatorii arata de multe ori ca o pasare exact in momentul in care se pregateste sa isi ia zborul. Sunt profund constienti de sentimentele lor dar si de emotiile altora. Aceasta este una dintre cele mai usoare manifestari ale puterii lor supranaturale.

Citește și:

Atunci cand este mai dezvoltata, mai activa, nu doar ca intuiesc perfect ce simt ceilalti ci le pot influenta starile de spirit. Atunci cand au o conexiune emotionala profunda cu cineva, datorita acestei abilitati a Sagetatorilor, comunica de multe ori fara cuvinte, doar prin puterea intuitiei.

Capricorn

Putere magica: retromemorie

La prima vedere, par oameni reci si distanti insa atunci cand ajungi sa ii cunosti si prind incredere in oameni, se deschid si dau dovada de foarte multa caldura sufleteasca. Totusi, nu te astepta sa primesti din partea lor o imbratisare calda si o vorba de duh atunci cand ai o problema. In loc sa isi consoleze prietenii, Capricornii au tendinta sa caute cea mai practica si cea mai rapida solutie.

La fel ca nativii in Berbec, si Capricornii au o karma destul de incarcata. Au trait numeroase vieti anterioare si au invatat din fiecare o lectie pretioasa. Chiar si asa, sunt incapatanati si ambitiosi, marcati de o profunda dorinta de a se implini, intai pe plan profesional.

Citește și:

Retromemoria, puterea lor paranormala, este legata direct de sirul lung de incarnari. Aceasta inseamna ca ei au amintiri din celelalte vieti, chiar daca nu isi dau seama de acest lucru. Ele se manifesta prin scene foarte clare in vis, cu oameni pe care nu i-au vazut niciodata dar fata de care au sentimente puternice, locuri foarte precise si haine diferite. Atunci cand nu se manifesta foarte potent, retromemoria apare la Capricorni prin sentimente dese de deja-vu.

foto prima pagina shutterstock mana stilizata

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc