Setari Cookie-uri

Decembrie 2014: Horoscopul complet al DRAGOSTEI pentru ultimele 31 de zile ale anului

Citeste horoscopul complet al Lunii Decembrie 2014 si afla ce te asteapta in dragoste in ultimele 31 de zile ale anului!

Berbec


Foto interior si prima pagina: Astrologie, planete via Shutterstock

Se anunta schimbari importante mai ales in relatiile acelor nativi Berbec care au o relatie la distanta. Primul decan al lui decembrie aduce pentru acestia sansa de a-si imbunatati relatia prin comunicare si prin impartasirea acelorasi obiective si idei. Planuiti sa va mutati impreuna si entuziasmul va face sa jubilati si sa va revarsati bucuria asupra celuilalt prin gesturi de tandrete si afectiune. Nativii implicati intr-o relatie stabila traverseaza o perioada frumoasa si linisita, fara evenimente majore. Sfarsitul lunii vine insa la pachet cu o provocare. Vorbim de luarea unei decizii pe termen lung care va poate afecta viitorul amandurora. Calatorii romantice sunt prognozate si pentru nativii Berbec single.

Taur

Cu Saturn care va parasi in sfarsit pe 23 decembrie casa relatiilor, lucrurile nu aveau cum sa nu se schimbe radical in bine pentru Taur. Daca ultimii ani nu v-au adus satisfactii prea mari pe plan personal, odata cu 23 decembrie, astrele decid sa schimbe regulile jocului. Momentele dificile sunt depasite, iar voi sunteti decisi sa mergeti mai departe si sa profitati de noile sanse care vi se ofera. Relatiile de lunga durata se resudeaza plecand de la premise noi, iar cele initiate in ultimul decan al lunii sunt menite sa evolueze rapid si frumos, putand chiar duce la o casatorie.

Citește și:



Iti recomandam si:

Horoscopul saptamanal al Dragostei

Gemeni

Alinierea planetelor in decembrie aduce vesti bune pentru nativii Gemeni. Venus si Soarele creeaza premisele unei noi iubiri in viata acelor nativi care s-au despartit in ultima jumatate de an, dar si in viata celor care si-au asumat lectiile invatate pana acum si au decis ca este momentul sa schimbe ceva in viata lor. Majoritatea relatiilor de dragoste ale nativilor Gemeni stau in luna decembrie sunt semnul norocului si al implinirii. Mici surprize sentimentale va condimenteaza viata si ii dau culoare. Va simtiti fericiti alaturi de persoana iubita si pare ca nu va doriti nimic altceva decat prezenta persoanei iubite alaturi. Zile aventuroase ii asteapta pe nativii single la sfarsitul lunii. Se pot initia relatii la jumatate lui decembrie, insa au sanse 50% sa se transforme in ceva stabil.

Citește și:

Rac

Single sau implicati intr-o relatie, vremuri frumoase ii asteapta pe nativii Rac in luna decembrie. Prezenta celor dragi in viata voastra, poate dupa o oarecare perioada de absenta, va va face zilele frumoase si de neuitat. Va concentrati pe trairea momentului prezent si nu va oferiti prea mult timp pentru a va gandi la dragoste. Cu toate acestea, o anumita situatie pare ca va conecteaza in mod fatidic cu persoana iubita, facandu-va sa intelegi cat de importante sunt pentru voi fericirea personal si independenta sentimentelor. Acest eveniment este unul pozitiv sau neutru si te va plasa in pozitia de a decide de unul singur traseul viitor al relatiei tale. De tine depinde totul si iti recomandam sa nu te angajezi in actiuni sau decizii pripite. Pentru cei aflati la inceput de relatii, decembrie se anunta a fi o luna interesanta si palpitanta, deloc plictisitoare.

Citește și:


Citeste continuarea pe Garbo

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc