Setari Cookie-uri

Predictii numerologice: Ce te asteapta in 2015 in functie de numarul personal?

Afla si tu ce surprize te asteapta in anul 2015 si care este numarul personal ce ti le dezvaluie.

Numerologia este stiinta care face legatura intre secretele ascunse ale numerelor si destinul celor care sunt interesati sa afle cat mai multe din acest punct de vedere. Noi ti-am pregatit un calcul simplu prin care poti afla care este numarul personal aferent anului 2015 si ce surprize ne pregateste acesta.

Anul 2015 are valoarea numerologica 8 dupa un calcul simplu: 2+0+1+5 = 8.

Cum afli valoarea numerologica personala pentru anul 2015?

foto: femeie tanara, Shutterstock

Sa presupunem ca te-ai nascut pe 20 aprilie 1988. Se aduna toate cifrele care se regasesc in data de nastere dupa cum urmeaza: 2+0 + 4 (luna aprilie este luna a 4-a) +1+9+8+8 = 32; 3+2 = 5. Numarul obtinut se aduna cu 8 (numarul anului 2015).

Asadar, 5+8 = 13; 1+3=4.

Dupa cum ai observant, toate cifrele se aduna pana cand ajungi la o singura cifra care va reprezenta numarul personal pentru anul 2015.

Citește și:

Numarul 1

Primul numar semnifica un nou inceput de fiecare data cand apare in viata noastra. In noul an totul se va concentra pe noutate, pe energie, pe urmarirea prioriattilor si indeplinirea scopurilor propuse la inceput de an. Se vor produce schimbari atat la nivel fizic cat si la nivel mental, psihologic, iar acest lucru trebuie sa te bucure pentru ca noile inceputuri au mereu un aer prosapat si multa forta pentru realizarea tuturor planurilor.

Pentru ca anul incepe cu o energie debordanta, este posibil ca la inceput sa apara mici probleme de concentrare, insa in momentul in care iti pui ordine in ganduri, lucrurile vin de la sine si intra pe fagasul normal. Este in acelasi timp anul noilor proiecte si anul in care iti stabilesti noi obiective indraznete si ambitioase.

Numarul 2

Pentru tine, anul 2014 a fost unul incarcat atat cu lucruri placute cat si cu lucruri mai putin placute. A fost un an energic, un an in care ai alergat mai mult decat de obieci in cautarea unei stabilitati care sa te ajute sa te linistesti si sa mergi mai departe in liniste.

Citește și:

Anul 2015 iti aduce tocmai aceste lucruri: liniste, stabilitate si siguranta pe toate planurile, in special pe plan profesional, unde ai reusit deja sa ajungi acolo unde iti doreai. Incerci in acelasi timp sa iti dezvolti latura mediatoare si sa ii intelegi mai bine pe cei din jur, sa ii ajuti sa depaseasca anumite probleme, anumite stari, si sa isi gaseasca linistea interioara asa acum ai reusit tu sa o faci. Incepi multe proiecte de suflet, multe proiecte ce par a fi foarte avantajoase si multumitoare pentru spiritul tau.

Numarul 3

Noul an iti aduce putere de munca si de concentrare pentru ca ai multe planuri in ceea ce priveste cariera. Vrei sa iti cresti veniturile si sa dobandesti independent financiara absoluta, lucru care te va pune putin mai mult decat de obicei la treaba.

Nimic din toate astea nu te deranjeaza pentru ca optimismul este la cote amxime, interesul pentru noile domenii si in primul rand pentru bunastarea personala este la un nivel foarte ridicat, iar cand faci ceva cu placere, este imposibil sa dai gres. Iit folosesti din plin creativitatea si imaginatia reusind astfel sa ii impresionezi pe cei din jur, sa iti faci cat mai multe relatii si sa iti largesti cercul de prieteni.

Citește și:

Numarul 4

Noul an nu va fi cu mult mai bun decat 2014, insa cateva schimbari si imbunatatiri se vor vedea. In special, viata profesionala este in centrul atentiei pentru ca te hotarasti sa muncesti din ce in ce mai mult si sa reusesti pana la urma sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

Un succes semnificativ se poate inregistra in sectorul privat si in special in cel amoros. Daca esti deja intr-o relatie serioasa, lucrurile par sa mearga din ce n ce mai bine si sa va indreptati catre lucruri mult mai serioase. Daca inca nu ti-ai gasit jumatatea, anul 2015 vine cu multe surprize placute si cu multe noutati in ceea ce priveste viata sentimentala si dezvoltarea acesteia intr-o maniera cat mai placuta.

Numarul 5

Pentru tine, anul 2015 aduce numeroase schimbari pe toate planurile asa ca ar fi bine a fii pregatita din orice punct de vedere. Se poate spune chiar ca este o revolutie in noul an. Tinzi sa iti schmbi domeniul de activitate, te gandesti sa parasesti tara, vrei sa investesti in studii de specialitate si multe alte lucruri care sa te ajute sa evoluezi pe plan profesional.

Citește și:

Pe plan personal te debarasezi de toti cei care nu sunt pe placul tau si te apropii de oameni de calitate, de oameni care te inteleg si care sunt pe aceeasi lungime de unda ca si tine. Trebuie sa profiti de noile oportunitati care vor aparea in calea ta si sa scoti tot ceea ce este mai bun din ele.

Numarul 6

Anul 2015 aduce multiple schimbari in ceea ce priveste perceptiile si ambitiile tale. Accentul cade de aceasta data pe castigurile financiare si pe dezvoltarea carierei profesionale. Te orientezi spre domenii avantajoase din punct de vedere financiar si te gandesti cum sa faci sa iti dezvolti cariera astfel incat succesul sa fie garantat.

Viata personala nu exceleaza in noul an tocmai din cauza volumului prea mare de munca. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si partenerului de viata, sau daca nu exista unul te poti concentra mai mult pe intalnirea unuia alaturi de care sa petreci momente frumoase.

Citește și:

Numarul 7

Dorintele tale pentru noul an sunt legate in mare parte de viata spirituala si de regasirea sinelui interior. Vrei sa te retragi un pic din “lumina reflectoarelor” si sa petreci cat mai mult timp cu tine. Sa iti dai seama ce vrei, ce si unde sa cauti, ce te incanta si ce nu.

Este un an al reflectiilor asupa personalitatii si asupra a ceea ce ai facut pana acum. Poate fi considerat un moment de cotitura pentru ca este anul in care faci cele mai mari alegeri de pana acum pentru toate sectoarele vietii tale. Te hotarasti ce cariera vrei sa imbratisezi, te gandesti serios si la partea sentimentala, si nu neglijezi nici finantele. 2015 este pentru tine anul schimbarilor majore.

Numarul 8

Pe tot parcursul anului 2014 ai reflectat asupra propriei personalitati, ai incercat sa te reconectezi cu propria persoana si sa ai griija de sufletul si de spiritul tau. A fost un an in care ai luat o pauza de la toate celelalte lucruri pentru a te putea impaca cu tine si a putea reflecta in liniste.

Citește și:

Anul 2015 aduce in schimb multa putere de munca, multa energie si multe planuri marete. Vrei sa iti conturezi o cariera in domeniul de activitate pe care ti l-ai ales deja, vrei sa iti pui viata sentimentala la punct si esti gata pentru noi provocari inca din primele zile ale nou lui an. Mult succes!

Numarul 9

Numarul 9 este ultimul din sirul numerelor cu semnificatie numerological cee ace inseamna ac este si numarul ultimului an din ciclul numerologic in ceea ce te priveste. Acest lucru inseamna ca urmeaza o perioada in care o sa iti inchei toate socotelile si o sa finalizezi toate proiectele pe care le ai momentan in desfasurare.

Din punct de vedere sentimental, noul an poate aduce doua mari schimbari. Pui capat relatiei in care te afli deja sau te hotarasti sa faci pasul urmator si sa duci totul mai departe daca sentimentele sunt inca acolo si tu mai rezonezi cu ele.

Foto prima pagina: femeie tanara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc