Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care incep 2015 in forta

Cele mai norocoase zodii in anul care urmeaza

Anul 2015 sta, in zodiacul chinezesc, sub semnul Oii. Acesta este un semn cu energie Yin, care aduce pace si armonie. In general, acestea vor fi sentimentele predominante in anul care urmeaza. In acelasi timp, Oaia este asociata maternitatii, ingrijirii si echilibrului.

Interpretarile occidentale sunt la fel de optimiste pentru 2015, in special datorita influentei Marelui Benefic Jupiter. Printre rasfatatii astrelor, se numara in mod special 5 zodii care vor avea un inceput de an excelent.

Berbec

Impetuosii Berbeci isi vor gasi linistea la inceputul lui 2015 pentru ca zodia lor este complementara cu patronul spiritual chinezesc al anului. In general, starea financiara se va ameliora usor si nu vor avea motive sa isi faca griji din aceasta cauza pentru o perioada lunga de timp. Marea schimbare pozitiva din viatile lor va fi pe plan sentimental. Trebuie sa fie foarte atenti la acest aspect in special in primele doua luni ale anului. Uneori, cele mai mari dezastre pot fi binecuvantari nestiute.

Citește și:

Spre exemplu, unii dintre ei pot fi parasiti de parteneri. Acest lucru se va intampla pentru ca cei doi isi pot incarca negativ reciproc din punct de vedere karmic. In orice caz, despartirile vor avea loc atunci cand in viata Berbecului trebuie sa intre altcineva, o iubire care la va schimba viata complet, daca nu cumva vor intalni chiar sufletul pereche.

Pentru ceilalti, sunt sanse mari sa bata clopote de nunta pentru care vor face planuri in prima parte a lui 2015.

foto shutterstock femeie pe fundal albastru

Gemeni

Ca si in cazul Berbecilor, Gemenii vor avea o perioada foarte buna in dragoste. Este foarte probabil ca acest lucru sa fie determinat si de compatibilitatea aproape perfecta intre aceste 2 zodii dar nu este o conditie obligatorie.

Cei mai multi dintre nativii singuri nascuti in Gemeni vor trece printr-o perioada de o mare intensitate emotionala in prima parte a anului. Vor experimenta fie o pasiune absolut nebuna pentru o persoana complet neasteptata, fie, in cazurile si mai fericite, isi vor gasi sufletele pereche.

Citește și:

Sunt, totusi, conditionati de o anumita trasatura de caracter. Gemenii sunt actori foarte buni si nu o data actioneaza duplicitar. Pentru a-si gasi marea dragoste sau cel putin, pasiunea care le va schimba perceptia asupra oamenilor, nativii acestei zodii trebuie sa fie foarte sinceri cu cei din jur si sa se adapteze rapid la orice situatie. In cazul lor, iubirea poate veni din cele mai neasteptate directii, si chiar din partea unei persoane care este prezenta in jurul Gemenilor de foarte multa vreme.

Pentru cuplurile stabile, inceputul lui 2015 se anunta a fi armonios, cu perioade de tandrete. Vor invata sa comunice mai mult iar legaturile deja existe se vor intari.

Leu

Cu siguranta nativii in Leu vor fi cei mai norocosi oameni in 2015. Marele Benefic Jupiter se va afla la inceputul anului chiar in zodia lor. Daca in cazul Gemenilor si al Berbecilor, viata sentimentala este aspectul principal care va trece prin schimbari pozitive, in cazul nativilor in Leu, toate celelalte planuri ale existentei vor primi energie pozitiva.

Citește și:

Ianuarie si februarie sunt lunile ideale pentru o mutare, un schimb de locuinte sau chiar achizitonarea uneia. Starea de spirit, in general, va fi una optimista, chiar exuberanta si plina de entuziasm. Au foarte multa energie si sunt pregatiti sufleteste sa isi atinga scopurile. Nu inseamna ca vor primi totul pe tava dar au toate resursele necesare pentru a-si implini singuri dorintele.

Viata amoroasa este foarte stabila, in mod surprinzator. Nativii singuri au sanse bune sa isi piarda capul in fata unei persoane noi iar cei care se afla deja intr-o relatie se vor simti mai apropiati ca oricand de partener.

Balanta

Inceputul lui 2015 vine cu vesti bune pentru nativii in Balanta, in special pe plan profesional. De regula, acestia sunt firi echilibrate si nu le sta in caracter sa se dedea exceselor. Tocmai de aceea, sunt oameni foarte rationali. Au o doza de aroganta insa aceasta nu le stirbeste din farmec. Totusi, poate fi o piedica pe care si-o pun singuri. Ar fi bine pentru ei sa nu puna caruta inaintea calului si sa se laude cu succesele lor abia dupa ce au batut palma.

Citește și:

Cei mai multi dintre ei pot primi o marire de salariu sau o recompensa materiala notabila pentru toate eforturile depuse in 2014. Viata de familie este linistita si, in mod surprinzator pentru ei, nu vor aparea conflicte.

Nu se concentreaza prea mult asupra dragostei, cel putin in primele doua luni ale anului. Totusi, cei singuri pot fi luati prin surpindere de o noua poveste de dragoste.

Sagetator

Vietile celor nascuti in aceasta zodie se vor schimba in bine cu siguranta in anul care urmeaza dar acest lucru depinde foarte mult de ei. Pentru a se bucura din plin de toate lucrurile bune care ii asteapta, Sagetatorii trebuie sa invete sa fie mai deschisi si sa aiba ceva mai multa incredere nu doar in oameni, ci si in fortele lor.

Viata profesionala cat si aspectul financiar nu trec prin transformari deosebite. In schimb, viata amoroasa va primi un suflu nou, indiferent daca nativii acestei zodii sunt singuri sau au deja un partener.

Citește și:

Sagetatorii care nu au o relatie la sfarsitul lui 2014 vor avea ocazia sa faca acest lucru la inceputul lui 2015. Desigur ca vor fi numeroase oportunitati de flirturi nevinovate dar sunt nevoiti sa faca o alegere si trebuie sa cantareasca foarte bine optiunile inainte sa ia o hotarare.

foto prima pagina shutterstock portret de femeie

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc