Setari Cookie-uri

Horoscopul adevarului: Cele mai sincere defecte si calitati ale zodiilor

Afla care sunt defectele si calitatile zodiei tale.

Nu intotdeauna suntem constienti de adevarata valoare a calitatilor noastre si nici de existenta tuturor defectelor noastre. Acest horoscop iti ofera posibilitatea de a-ti da seama de trasaturile esentiale ale zodiei tale prin care poti descoperi o alta latura a ta care pana acum era ascunsa. Tie care calitati si defecte ale zodiei ti se potrivesc?

Berbec - O fire agresiva

Ii place sa isi petreaca timpul in oras. Adorabil. Spontan. Nu ar trebui sa te pui cu el. Amuzant…Saruta foarte bine. Este extrem de placut sa te afli in preajma sa. Adora relatiile, iar familia este foarte importanta pentru el. Este cunoscut pentru generozitatea sa. Creeaza dependenta. Zgomotos. Vrea intotdeauna sa fie cel care are dreptate. Pentru a-i convinge pe ceilalti ca are dreptate este dispus sa aduca argumente timp de ore intregi. Este cea mai minunata persoana din lume.

Citește și:

Taur - Vagabondul

Este o fire agresiva. Ii plac relatiile lungi. Se implica cu toata fiinta sa in conflictele care apar. Lupta pentru ceea ce isi doreste. Poate fi enervant uneori din cauza faptului ca vrea sa i se acorde prea multa atentie. Extrem de sociabil. Ii place sa ajute oamenii cand acestia au nevoie. Saruta foarte bine. Are o personalitate puternica. Incapatanat. Este o persoana grijulie. Este in stare sa faca orice pentru a fi in centrul atentiei. Ii place sa doarma si poate fi lenes. Este unic. Nu este persoana potrivita cu care sa te pui. Sunt cei mai atragatori oameni din lume!

Gemeni - O fire vesela

Dragut. Dragostea sa este unica. Bun ascultator. Se pricepe in a crea confuzie. Prefera iubirea in locul conflictului dar asta nu inseamna ca nu te poate bate bine. Nu le permite celorlalti sa profite de el. Ii place sa le spuna celorlalti ce sa faca si de aceea cand acestia nu tin cont de sfaturile sale se simte jignit. Isi pierde cu usurinta lucrurile si este uituc. Poate fi foarte sarcastic si copilaros la un moment dat si chiar bagacios. De incredere. Vesel intotdeauna. Foarte zgomotos. Vorbaret. Sociabil. Foarte indulgent; iarta cu usurinta. Adora sa se sarute cu cineva. Are un zambet frumos. Generos. Puternic. Cel mai irezistibil.

Citește și:

Rac - Cel care intruchipeaza frumusetea

Saruta cel mai bine dintre toate zodiile. Este foarte atragator. Iubeste cu toata fiinta sa…Romanticul desavarsit. Cea mai grijulie persoana pe care o vei intalni in toata viata ta. Foarte creativ, cei mai multi sunt artisti sau nebuni, in sensul bun al cuvantului. Acorda o atentie deosebita sexului. O persoana ciudata. Este extrem de amuzant si de obicei este inima petrecerii. Poti ramane pentru toata viata in inima sa. Face dragoste cu o pasiune incomparabila. Spontan. Nu ii plac conflictele. Este o persoana de care nu ar trebui sa te desprinzi!

Leu - O fire pasionala

Vorbaret. Atragator si pasional. Relaxat. De obicei este vesel insa cand acesta nu este cazul are tendinta de a fi morocanos si copilaros. Problema sa trebuie sa fie si problema celor din jurul lui. Este previzibil si poate fi plictisitor. Stie cum sa se distreze. Se pricepe la aproape orice. Saruta foarte bine. Sociabil. Este cu picioarele pe pamant. Este o fire atragatoare care creeaza dependenta. Zgomotos. Adora relatiile de lunga durata. Ii plac conversatiile lungi. Nu trebuie sa te pui cu el. Greu de gasit.

Citește și:

Fecioara - Cel care asteapta

Este partenerul care domina intr-o relatie. Chiar acum este iubit de cineva. Intotdeauna vrea sa aiba ultimul cuvant. Grijuliu. Inteligent. Zgomotos. Loial. Iti este usor sa vorbesti cu el. Usor de multumit si de sedus. Ii place sa faca pariuri si sa riste. Crede ca stie totul si de obicei asta este adevarat. Respectuos fata de ceilalti cata vreme nu faci ceva care sa ii incalce increderea. Nu iarta si nici nu uita niciodata.

Semne

Foto interior si prima pagina: Semne, Shutterstock

Balanta - O fire placuta

Dragut cu toti cei pe care ii intalneste. Dragostea sa este deosebita. Amuzant si adorabil. Are un sarm unic. Cea mai grijulie persoana pe care o vei cunoaste! Cu toate acestea nu ar trebui sa te pui cu el…s-ar putea sa te faca sa plangi. Poate preveni dar si crea haosul. Iti va ramane prieten fidel pentru toata viata. Poate pastra ranchiuna timp de mai multi ani. Este persoana pe care vrei sa o ai de partea ta. De obicei se pricepe la sport si este un fanatic al sporturilor extreme. Foarte creativ. Un romantic incurabil.

Citește și:

Scorpion - O fire vicioasa

Extrem de adorabil. Ii place sa glumeasca. Are simtul umorului. Incearca orice cel putin o data. Adora sa fie rasfatat. Plin de energie. Previzibil. Saruta foarte bine. Obtine intotdeauna ceea ce vrea. Atragator. Ii place sa fie intr-o relatie de lunga durata. Vorbaret. Adora sa petreaca prea mult uneori. Ii plac banii si se pricepe la a-i face si cheltui! Ii protejeaza pe cei dragi. Munceste foarte mult. Poate fi un bun prieten insa pana in momentul in care nu mai este respectat. Romantic. Grijuliu.

Sagetator - O persoana iubitoare

Spontan. Cu un sarm aparte. Greu de gasit. Adora sa fie intr-o relatie de lunga durata. Are atata iubire de oferit! Este o persoana singuratica in marea majoritate a timpului. Isi pierde cu usurinta rabdarea. Daca are o stare proasta ar fi bine sa pastrezi distanta. Se simte jignit cu usurinta si tine minte mereu acea jignire. Iubeste cu toata fiinta dar nu o arata mereu deoarece considera ca asta este un semn de slabiciune. Are mai multe temeri pe care nu le arata. Ii place intimitatea. Ii protejeaza pe cei apropiati. Unerori este copilaros. Nu ar trebui sa te pui cu el. Foarte dragut si romantic. Dragut cu toti cei pe care ii intalneste. Dragostea sa este unica. O fire distractiva si adorabila.

Citește și:

Capricorn - Iubitul pasional

Ii place sa se laude. Dragut. Impertinent. Inteligent. Sexy. Morocanos uneori si enervant pentru unii. Lenes. Ii place sa o lase mai moale insa cand trebuie sa se implice in ceva important precum gasirea unui job, acesta isi da toata silinta. Mandru, intelegator si adorabil. Irezistibil. Adora relatiile de lunga durata. Vorbaret. Obtine intotdeauna ceea ce vrea. Adora sa castige in jocurile sportive. Ii place sa gateasca dar prefera sa manance in oras la restaurante bune. Este o fire extrem de distractiva. Ii place sa glumeasca.

Varsator - O persoana deosebita

De incredere. Atragator. Saruta foarte bine. Este unic. Adora relatiile de lunga durata. Isi da silinta in to ceea ce face. Se va implica in orice proiect. Este mandru de realizarile sale. Dezordonat. Ii place sa amane sarcinile. Este un iubit pasional atunci cand nu doarme. Gandeste prea mult. Tine la animalele de companie mai mult decat la familia sa. Poate fi foarte enervant atunci cand incearca sa explice sau sa spuna o poveste. Imprevizibil. Iti depaseste asteptarile. Evita conflictele dar poate sa te bata mar.

Citește și:

Pesti - Partenerul de viata potrivit

Grijuliu si bun la suflet. Destept. Ii place sa fie in centrul atentiei. Foarte organizat. Este foarte atragator pentru sexul opus. Vrea sa aiba ultimul cuvant. Usor de gasit dar greu de pastrat. Poate fi un iubit pasional minunat. O fire distractiva. Are prea multa incredere in oameni si din acest motiv se intampla sa fie ranit cu usurinta. Foarte grijuliu. Incearca mereu sa faca ceea ce este bine insa uneori lucrurile nu decurg asa cum ar trebui. Se obisnuieste repede cu ceilalti in care isi pune toata increderea riscand sa fie dezamagit in final. Este foarte ciudat dar intr-un sens bun. Are simtul umorului! Atent la nevoile celorlalti. Ii place sa glumeasca. Foarte popular. Spune lucruri prostesti uneori dar este in acelasi timp adorabil. Este un prieten bun insa trebuie sa fie atent la prietenii pe care ii alege.

Acest articol a fost preluat de pe site-ul seriouslyforreal.com.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc