Setari Cookie-uri

Top 5 zodii norocoase in 2015

Crezi ca anul 2015 este cu noroc pentru tine>

Taur

Anul 2015 este pentru nativele zodiei taur unul dintre cei mai norocosi ani din toate punctele de vedere. Din punct de vedere profesional se poate pune problema unei promovari pe care ti-o doresti inca de mult timp si de la care iti cam luasei gandul.

Sectorul dragostei este si el plin de surprize. In unele cazuri poate fi vorba de o nunta, in altele de o sarcina mult dorita, sau in cele mai multe dintre cazuri de momente frumoase petrecute alaturi de partenerul de cuplu intr-o atmosfera linistita si romantica.

foto: femeie fericita, Shutterstock

Este posibil chiar sa achizitionezi o noua locuinta sau sa te muti intr-o alta. Starea de sanatate este si ea in parametrii optimi asa ca nu ai de ce sa iti faci griji nici din acest punct de vedere.

Leu

2015 este cel mai optimist an de pana acum pentru nativele zodiei leu si asta pentru ca norocul le surade din toate punctele de vedere. Familia va apreciaza din ce in ce mai mult si asta va face sa va simtiti bine si sa creati o atmosfera placuta in incinta caminului vostru.

Citește și:

Sunt favorizate calatoriile in acest nou an si plimbarile relaxante alaturi de partenerul de viata care reusesc sa va scoata din rutina zilnica si sa creati o legatura mult mai puternica intre voi doi.

Cariera este si ea infloritoare si reusiti sa acumulati mult mai multe cunostinte in domeniile care va intereseaza in mod deosebit. Starea de sanatate va este aliatul principal pentru ca energia este una debordanta.

Balanta

Balantele sunt printre cele mai norocoase native ale zodiacului pentru ca anul 2015 se poate spune ca este anul pe care il asteptau de foarte mult timp. Dupa o perioada de cativa ani foarte agitati, 2015 vine ca o vacanta bine meritata si mult asteptata.

Acum este timpul sa faceti tot ceea ce v-ati propus si sa va realizati pe toate planurile daca inca nu ati facut-o deja. Noul an deschide portile distractiei si ale socializarii pentru balante, lucru ce le determina sa isi rezerve mai mult timp pentru ele si pentru ceea ce isi doresc.

Citește și:

Capacitatea de concentrare functioneaza la parametrii maximi, iar starea de sanatate nu va da mari batai de cap pe tot parcursul anului.

Sagetator

Saturn se instaleaza in sagetator lucru ce inseamna ca latura sociala a nativelor se va dezvolta foarte mult in anul ce vine. Norocul le surade pe toate planurile, asa ca anul 2015 este un an bun din toate punctele de vedere.

Pe plan profesional se inregistreaza succesele mult asteptate si in acelasi timp noi proiecte si noi colaborari ce se dovedesc a fi foarte avantajoase din toate punctele de vedere.

Energia de care dau dovada le urmareste tot anul si le ajuta sa isi duca la final toate planurile, toate ideile si tot ceea ce si-au propus sa realizeze pe parcursul noului an. Starea de sanatate este si ea la cote maxime asa ca nu exista niciun motiv de ingrijorare.

Capricorn

Pentru nativele zodiei Capricorn, anul 2015 este un an linistit, un an in care isi regasesc pacea si armonia interioara pe care o asteapta de atata timp. In acelasi timp este si un an in care se munceste farte mult, un an in care agitatia este cuvantul care defineste cel mai bine starea lor.

Citește și:

Chiar daca volumul de munca este mare, si castigurile si realizarile sunt pe masura. Situatia financiara se imbunatateste semnificativ iar noile parteneriate se dovedesc a fi de un succes nesperat.

Sectorul dragostei este si el foarte bine vazut de catre astre pe tot parcursul anului. Partenerul de viata parca incepe sa deschida ochii si sa fie mai atent la ceea ce se intampla in jurul lui, iar armonia se instaleaza in cuplul vostru facandu-va sa va reindragostiti.

foto prima pagina: femeie frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc