Setari Cookie-uri

Top 5 zodii care se indragostesc in 2015

Zodiile care isi gasesc dragostea in acest an

Anul care tocmai a inceput se anunta plin pentru toata lumea si din fericire, plin de lucruri bune pentru ca ne vom bucura din plin de influenta benefica a lui Jupiter. Cateva zodii in mod special vor fi deosebit de norocoase in 2015 pe plan amoros. Vietile acestor nativi se pot schimba complet.

Horoscop 2015 Berbec

Incepand cu 1 ianuarie 2015 si pana pe 11 august 2015, vietile amoroase ale acestor nativi se afla in bataie directa a energiei bune de la Marele Benefic Jupiter. Datorita lui, Berbecii singuri isi vor gasi cu usurinta un partener stabil.

In ceea ce priveste persoanele nascute in aceasta zodie care au deja un partener, loialitatea sa si profunzimea sentimentelor vor fi intarite de catre aceasta planeta. Jupiter nu este cunoscut ca patronul iubirii insa spre deosebire de Venus, acesta ofera un sentiment de stabilitate si de incredere.

Citește și:

Nativii care nu fac parte dintr-un cuplu cu cele mai mari sanse sa isi gaseasca pe cineva la evenimentele aglomerate, printre oameni pusi pe distractie. De aceea,n-ar gresi daca ar participa mai des la concerte sau ar accepta invitatiile de la petrecere.

Daca raman singuri pana la inceputul lui iunie, in aceasta luna vor putea incepe o aventura amoroasa torida car, insa, nu va merge mai departe de atat daca Berbecii nu reusesc sa fie sinceri atat cu ei cat si cu partenerii lor.

Foto shutterstock cuplu indragostit

Horoscop 2015 Taur

Prima parte a anului nu aduce schimbari notabile pentru persoanele nascute sub aceasta zodie. Lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata insa binevenita de pe 11 august. In aceasta perioada, nativii in Taur se pot indragosti de o persoana cu inclinatii intelectuale insa foarte bine ancorata in realitate. Cel mai probabil este vorba de cineva din zodia lor insa la fel de bine poate fi la mijloc o Fecioara sau un Capricorn care, asa cum veti vedea se numara printre rasfatatii lui Jupiter la capitolul viata amoroasa.

Citește și:

Revenind insa la Tauri, acestia au prezente absolut magnetice de-a lungul anului. In lunile de iarna si de primavara vor avea numeroase ocazii de aventuri si flirturi insa ei cauta in general ceva stabil si nici nu sunt multumiti cu jumatatile de masura. Acest lucru va fi intarit si de influenta lui Saturn care le va da tarcoale in zonele parteneriatelor si ale intimitatii in tot cursul anului.

Nici Taurii care au deja o relatie stabila nu au motive sa se planga. Cei care nu sunt deja casatoriti au sansa sa faca marele pas in acest an, cu atat mai mult cu cat partenerii acestora pot primi mariri de salariu sau premii consistene care le vor permite cheltuieli suplimentare.

Horoscop 2015 Fecioara

Cu siguranta dragostea este ceea ce motiveaza in acest an nativii in Fecioara. Neptun traverseaza zona parteneriatelor in timp ce Pluto se misca in sectorul romantismului. Acest lucru se va traduce in viata reala prin perioade lungi de romantism si senzualitate.

Citește și:

Desi persoanele nascute in aceasta zodie nu sunt neaparat definite de creativitate, nativii singuri au ocazia sa isi gaseasca dragostea in persoana cuiva idealist, cu fire artistica si n-ar fi de mirare daca aceasta legatura s-ar infiripa in timpul unui act artistic.

In orice caz, atat Fecioarele singure cat si cele care au o relatie stabila trebuie sa fie foarte atente la eclipsa solara din 20 martie care va avea loc exact in zona parteneriatelor din aceasta zodie. Prin urmare, va marca un punct important de cotitura in viata amoroasa a Fecioarelor, indiferent de starea civila a nativilor.

Horoscop 2015 Scorpion

Anul 2015 se anunta a fi foarte stabil pentru Scorpioni si a sosit momentul ca cei cu inimi zburdalnice sa isi gaseasca un locsor doar pentru ei. Aceasta dorinta este alimentata si de parcursul lui Neptun in zona relatiiilor si a romantismului. Planeta ofera climatul perfect pentru Scorpionii indragostiti.

Citește și:

Cei care au deja un partener stabil se pot gandi de pe acum la o casatorie sau o a doua luna de miere. Desi acest lucru nu le sta in fire acestor nativi, in 2015 vor avea o perspectiva mai optimista a vietii si isi vor da voie sa se indragosteasca sau reindragosteasca.

Intreaga stare de romantism si tandrete va fi mult amplificata de eclipsa totala de soare de pe 20 martie 2015, zi care marcheaza un moment foarte bun pentru o logodna. In ceea ce priveste cea mai buna perioada pentru o casatorie sau pentru gasirea unui partener, aceasta va incepe dupa 17 mai.

In plus, pentru ca Venus traverseaza zona calatoriilor, fie au sansa sa isi gaseasca dragostea in timpul unei deplasari mai lungi, fie vor pleca intr-o calatorie alaturi de actualul partener, fapt care le va intari relatia.

Horoscop 2015 Capricorn

Nativii in Capricorn au cele mai bune sanse de a incepe o poveste de dragoste chiar din prima zi a anului iar astrele vor fi de partea lor cel putin pana pe 11 august.

Citește și:

Asa cum le sta in fire, Capricornii vor fi atrasi de persoane cu caractere puternice, oameni siguri pe ei si foarte stabili din punct de vedere emotional. Nu ar fi prea de mirare daca cei alesi s-ar numara dintr-o zodie din acelasi element, de pamant, respectiv Taur si Fecioara.

Pentru Capricornii care au deja un partener, anul care abia va marca o noua etapa in aceste relatii, una in care atat nativii zodiei cat si persoanele speciale din vietile lor se vor simtimai apropiati, vor comunica mai usor si vor lua decizii majore impreuna cu mult mai multa usurinta.

Cea mai buna perioada pentru Capricorni, atat pentru cei singuri cat si pentru cei care au o relatie stabila va fiintre 17 martie si 10 aprilie, atunci cand Venus se va afla in zona dragostei. De asemenea, intre 7 mai si 5 iunie, cei nascuti in aceasta zodie vor avea cateva zile minunate in ceea ce priveste viata amoroasa.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock pomul dragostei

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc