Setari Cookie-uri

Horoscop sexual: Pozitia perfecta de sex pentru fiecare zodie

Pozitii sexuale in functie de semnul astrologic

Fiecare dintre nativii zodiacului are o maniera anume in care priveste sexul. Unii sunt mai aventurosi din fire si sunt mereu gata pentru o experienta noua sau o pozitie complicata, in timp ce altii pot fi satisfacuti doar daca intre ei si parteneri exista un contact fizic permanent si o legatura emotionala profunda.

Berbec

Nativul in Berbec este o persoana foarte pasionala iar acest lucru se vede fie ca e vorba de o aventura de noapte sau de o relatie stabila. Nu este cea mai fidela zodie insa cu siguranta stie sa isi acopere foarte bine urmele. Tocmai de aceea, persoana nascuta sub aceasta zodie este exponentul perfect al zicalei „hotul neprins, negustor cinstit”.

Pozitia ideala de sex pentru Berbec este doggie style, indiferent de genul nativului. In aceasta maniera se poate descatusa si, pentru ca nu are niciun fel de inhibitii, este liber sa se uite si-n oglinda sa vada cum ii sta, daca intelegeti unde bat.

Citește și:

Taur

Cel nascut sub acest semn este, ca toti nativii de pamant, o persoana foarte practica. Despre Taur poti spune ca este mai degraba romantic decat aprins si nici nu are gusturi exotice. Spre deosebire de alte zodii, poti miza cu incredere pe fidelitatea unui Taur, cu conditia ca acesta sa iubeasca. Spre exemplu, Berbecul poate fi infidel chiar daca isi iubeste partenerul insa in cazul celui nascut in Taur, nu se va pune problema.

Tocmai pentru ca este o persoana care imbina romantismul cu latura practica, persoana nascuta in Taur se simte cel mai bine intr-o pozitie confortabila de sex, care sa isi atinga scopul fara prea multe giumbuslucuri erotice. De aceea, nativul acestei zodii prefera pozitia misionarului.

foto shutterstock cuplu sexy

Gemeni

De regula, Gemenii dau dovada de foarte multa imaginatie in toate aspectele vietii iar relatiile sentimentale nu fac rabat de la regula. De regula, sunt curtenitori si flirteaza multa, obiceiuri pe care nu si le pierd nici atunci cand au o relatie stabila. Gemenii se indragostesc destul de greu dar atunci cand fac acest lucru, de regula se implica in totalitate si se dedica partenerului.

Citește și:

In ceea ce priveste pozitia de sex, totul tine de originalitate si nu e vorba neaparat de „cum” ci mai degraba „unde”. Prin urmare, n-ar fi de mirare daca Gemenii ar lua la rand toate scaunele, fotoliile, peretii si dulapurile din casa. Dupa cum se vede, sunt niste nativi foarte ocupati.

Rac

Ajungi destul de greu sa cunosti in totalitate un Rac pentru ca se deschide cu dificultate. O persoana nascuta in aceasta zodie este introvertita, dar puternic intuitiva. Are stari de spirit foarte schimbatoare si este influentata de pozitia lunii. In dragoste, o relatie cu un Rac este destul de complicata. Are nevoie de intelegere si de tandrete, comunicare si foarte multa rabdare. Abia atunci cand capata incredere in partener si isi accepta sentimentele, nativul in Rac va scapa si de inhibitii.

In ceea ce priveste pozitia de sex preferata de un astfel de nativ, trebuie sa iei in calcul faptul ca au nevoie sa simta tandrete inainte de orice altceva. Prin urmare, sexul este plina de satisfactii pentru ei mai ales dintr-o pozitie care le permite contactul permanent cu trupul celuilalt, cum ar fi pozitia lingurii. Ambii parteneri stau pe-o parte iar femeia trebuie sa isi ridice piciorul spre genunchi. Penetrarea se face pe la spate si in tot acest timp, cei doi stau imbratisati.

Citește și:

Leu

Nativul in Leu este una dintre cele mai pasionale semne ale zodiacului. De-a lungul vietii, are numerosi parteneri pe care ii lasa in urma fara urma de regret. Este destul de greu de cucerit dar atunci cand iubeste, o face din tot sufletul si chiar daca e ispitit, nu cedeaza tentatiei de a-si insela jumatatea.

Leul este cunoscut nu doar pentru pasiunea sa, ci si pentru orgoliul sau. Probabil ca tocmai aceasta mandrie il impinge sa isi domine partenerul si prefera, de cele mai multe ori sa stea deasupra.

Fecioara

In ciuda denumirii zodiei, persoana nascuta sub acest semn astrologic nu are nimic feciorelnic si nici de inhibitii nu se incurca, desi la prima vedere nu ai crede astazi. Fecioara este persoana ordinii si a disciplinei, organizata mereu pana la linie. Nu are prea multa imaginatie dar compenseaza pri entuziasm si putere de munca.

Citește și:

In ceea ce priveste pozitia sexuala, pentru nativul in Fecioara nu conteaza foarte tare si nici nu e foarte pretentios. Tot ce conteaza este sa isi cunoasca foarte bine partenerul si sa descopere impreuna ce la face placere si unuia, si celuilalt.

Balanta

Persoana nascuta in aceasta zodie este o aparitie cel putin interesanta. Poate parea distanta de multe ori insa acest lucru se intampla pentru ca Balanta are standarde inalte in general, tine foarte mult la eticheta si are obiceiul sa judece la prima vedere. De altfel, are o personalitate calda si un simt estetic nativ.

Dragostea este importanta pentru acest nativ insa nu merge mana in mana cu sexul. In pat, poate fi detasat sau, din contra, poate fi un vulcan de pasiune. Depinde foarte mult de starea de spirit. In ceea ce priveste o pozitie sexuala preferata, conditia esentiala este sa ii permita sa isi priveasca partenerul. Prin urmare, nu are nimic impotriva unei partide de sex pe masa sau pe podea, atat timp cat sta deasupra.

Citește și:

Scorpion

Scorpionul este o persoana foarte, foarte interesanta. In ciuda faptului ca are un temperament pasional, acesta si-a facut un obicei din a-si ascunde pornirile. Este mereu inconjurat de mister iar acest lucru lucreaza in avantajul sau pentru ca este una dintre armele sale de seductie. Persoana nascuta sub zodia Scorpionului este destul de greu de cucerit si in cele mai multe dintre cazuri, nu pune prea mult pret pe fidelitate.

Pentru ca este o fire aventuroasa, Scorpionul nu se multumeste cu o singura pozitie sexuala preferata si este dispus sa testeze toate trasnaile din lume. Prin urmare, n-ar trebui sa suprinda pe nimeni daca va gasi o editie din Kama Sutra langa patul unui astfel de nativ.

Sagetator

Sub acest semn se nasc de regula oamenii inclinati mai degraba catre cele spirituale decat catre cele fizice. Un Sagetator mediteaza la mistere profunde ale vietii, cauta intelesuri ascunse si viseaza cu ochii deschisi. In mod paradoxal, este o persoana foarte intransigenta si pricepe rapid realitatile concrete ale vietii insa alege cand si cum sa le dea importanta.

Citește și:

In dragoste, va fi atras in primul rand de un partener care sa ii fie cel putin egal din punct de vedere intelectual si de la care sa aiba ce invata. Nu are un libidou prea mare dar asta nu inseamna ca nu poate fi o persoana pasionala. Totusi, prefera ca partenerul sa stea deasupra si sa faca munca mai grea in timp ce Sagetatorul sa se bucure de rezultate.

Capricorn

O persoana nascuta sub semnul Capricornului este definita in primul rand de ambitie. Are o personalitate foarte puternica si un caracter hotarat, incisiv, pus pe fapte mari. Nu crede in jumatatile de masura si este o persoana foarte practica.

Ceea ce ii lipseste la capitolul creativitate este compensat prin determinare si putere de munca. Dragostea este de multe ori pe locul al doilea pe lista de prioritati. Acest nativ nu leaga intotdeauna sexul de sentimente si poate avea numerosi parteneri de-a lungul vietii, fara sa se indragosteasca.

In ceea ce priveste pozitia de sex, aceasta necesita putin exercitiu dar nu determinarea ii lipseste Capricornului. Prin urmare, barbatul trebuie sa stea ingenunchiat iar femeia se va urca deasupra lui, cu picioarele de-o parte si de cealalta a sa. In aceasta maniera, controlul si efortul sunt impartite intre cei doi in mod egal.

Varsator

Un Varsator este o persoana creativa si originala. In acelasi timp, tine foarte mult la intimitatea sa si are suficiente inhibitii incat nici macar nu vorbeste despre sex cu lejeritate, cu atat mai putin sa faca acest lucru fara sa fie conectat la nivel sentimental cu partenerul sau. Totusi, in momentul in care se indragosteste, toate zidurile cap si din spatele lor va iesi o persoana sigura de sine, dornica si interesata de experiente noi.

O pozitie ideala de sex pentru un astfel de nativ trebuie sa ii testeze putin limitele si sa-l faca sa isi puna in valoare originalitatea. De exemplu, o partida de sex in dus ar fi exact ce are nevoie un Varsator pentru a-si incepe ziua in forta si cu zambetul pe buze.

Pesti

Peste este cea mai tandra si cea mai romantica zodie. Sexul si dragostea sunt intotdeauna conectate si nu va accepta o aventura de-o noapte doar de dragul activitatii fizice. In acelasi timp, este inconjurat de un aer de inocenta fermecatoare, indiferent de varsta. Sincer si direct, un Peste va invata totusi sa spuna exact ce isi doreste in pat tocmai pentru ca isi iubeste si are incredere completa in partener.

Pozitia perfect de sex pentru acest nativ este pozitia misionarului pentru ca ii va oferi nu doar satisfactia fizica necesara, ci ii va implini si nevoia de contact fizic permanent cu persoana pe care o iubeste.

foto prima pagina shutterstock cuplu senzual

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc