Setari Cookie-uri

Top 5 zodii de femeie cu vino-ncoace

Daca il ai pe vino-ncoa, sigur ai sa te regasesti printre aceste randuri.

Femeia Berbec

Farmecele femeii berbec se vad inca din prima clipa cand paseste intr-o incapere. Ii place sa fie in centrul atentiei asa ca intotdeauna va fi pregatita pentru asta pana la cea mai mica suvita de par. Pentru ca elemental ei definitoriu este focul, femeia berbec este foarte pasionala si nu se sfieste sa preia initiativa ori de cate ori simte acest lucru.

In relatiile sentimentale este foarte grijulie cu partenerul ei si intotdeauna se aranjeaza pentru a arata bine pentru babatul pe care si l-a ales cu atat de multa grija. Femeii berbec ii place sa cucereasca si isi va scoate toate armele atunci cand va pune ochii pe un barbat asa cum isi doreste ea. Cu toate acestea, armele ei sunt delicate si subtile astfel incat farmecul personal va fi amplificat.

Atunci cand este cucerita, ii place sa se joace cu mintea pretendentului, dar in acelasi timp stie cum sa il atraga in mrejele dragostei.

Citește și:

Femeia Leu

Pentru ca stie sa se puna in valoare, femeia leu este de-a dreptul fascinanta pentru orice barbat care se afla in jurul ei. Este o femeie foarte sentimentala si cu o latura afectiva foarte bine dezvoltata ceea ce o va face sa fie o partenera speciala pentru un barbat care apreciaza aceste lucruri la o femeie.

Ii place sa isi puna toate trasaturile in evidenta si va fi intotdeauna o prezenta uimitoare atat pentru femei cat si pentru barbati. Firea ei pasionala, sentimentala, iubareata si zambitoare cucereste imediat inima oricarui barbat.

De asemena este si o femeie constienta de farmecele ei, o femeie care stie cum sa le foloseasca pentru a-si tine partenerul mereu in suspans.

Femeia Balanta

Femeia balanta este cea mai fermecatoare aparitie feminina din intreg zodiacul. Farmecele ei ii sunt oferite la nastere si va invata pe parcursul vietii cum sa le foloseasca pentru a putea obtine ceea ce isi doreste. Este constienta de trasaturile ei frumoase si incearca mereu sa si le puna in valoare asa cum trebuie.

Citește și:

Femeia balanta va fi mereu aranjata de la cel mai mic fie de par si pana la degetul mic de la picior. Ii place sa fie in centrul atentiei si sa impresioneze inca de cand isi face aparitia, astfel putand sa capteze atentia tuturor.

Atunci cand este cucerita, isi foloseste farmecele de pret pentru a-si putea mentine partenerul interesat cat mai mult timp si pentru a-i starni curiozitatea in ceea ce o priveste. Poate fi o partenera ideala daca isi gaseste sufletul pereche in barbatul de langa ea.

Femeia Scorpion

Femeia scorpion nu este neaparat una dintre cele mai frumoase femei insa are un sex-appeal debordant ce cucereste privirile si inimile barbatilor inca din prima clipa. Ea este constienta de acest lucru si nu ezita sa se foloseasca de el ori de cate ori are ocazia, sau ori de cate ori vrea sa cucereasca.

Energia sexuala a femeii scorpion este deosebit de atragatoare pentru reprezentantii sexului masculin ce misuna pe langa ea precum niste frunici. Este in acelasi timp si o femeie care are grija de aspectul fizic si de prestanta ei de zi cu zi.

Citește și:

Stie cum sa isi satisfaca partenrul din toate punctele de vedere si cum sa il determine sa nu mai aiba ochi pentru alte femei din moment ce impart aceeasi casa, aceeasi masa, acelasi pat si aceleasi idei. Este o femeie independenta ceea ce o face si mai atragatoare in ochii barbatilor, iar acest lucru contribuie la farmecul ei personal.

Femeia Varsator

Aparitia femeii varsator este de fiecare data electrizanta. Ea stie cum sa isi puna in evidenta trasaturile, iar ochii cuceresc de la prima clipire. Are o personalitate imprevizibila, este intotdeauna aranjata, debordeaza de originalitate si cucereste definitiv prin inteligenta ei.

Ochii ei sunt deosebit de frumosi, iar privirea patrunzatoare este ca o sageata ce tinteste exact acolo unde trebuie pentru ca imaginea ei sa ramana mereu in mintea celui care are ocazia sa o surprinda. Ea se afla intr-o continua miscare, tot timpul are cate ceva de facut, iar preocuparile ei sunt de cele mai multe ori foarte interesante.

Citește și:

Femeia varsator iubeste sa isi faca noi prieteni, sa impartaseasca experiente, sa acumuleze cat mai multe cunostiinte din cat mai multe domenii si sa fie in centrul atentiei ori de cate ori are ocazia sa impresioneze cu un speech deosebit.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc