Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii: Ce iti face zodia numai buna de iubit?

Descopera si tu cu ce reusesti sa iti inebunesti partenerul de cuplu?

Berbec

La prima vedere berbecii sunt firi distante si extrem de capoase, asa ca cei din jur vor crede imediat ca nu se pot intelege cu tine, lucru ce ii va determina initial sa patreze o anumita distanta si sa fie rezervati in declaratii.

Odata ce ajungi sa le starnesti interesul, vor misuna in jurul tau in speranta ca vor ajunge sa te cunoasca mai bine si sa isi dea seama ce fel de persoana esti. In aceste momente vor descoperi o fire sensibila in interior, insa foarte puternica aparent. Tandretea si curajul sunt doua calitati total diferite care sunt apreciate de catre cei din jur si mai ales de cei care vor sa fie cat mai mult in preajma ta. In relatiile sentimentale esti o persoana sufletista ce ar fi in stare sa faca orice pentru partenerul de cuplu.

foto: femeie fericita, Shutterstock

Taur

Tu stii sa fii o aparitie placuta ori de cate ori intri in contact cu cineva chiar si pentru prima oara. Pentru ca de cele mai multe ori prima impresie conteaza, te ocupi foarte mult de aspectul fizic dar si de pregatirea intelectuala cu care sa faci fata oricarei situatii se iveste.

Citește și:

Cei din jur te apreciaza pentru naturaletea ta, pentru felul in care ii cuceresti inca de la prima vedere si pentru inteligenta ascutita. In acelasi timp, sex-appeal-ul este una dintre cele mai puternice atractii pentru cei care vor sa te cunoasca mai bine, dar ai grija sa nu profiti de acest lucru la modul ostentativ. Intr-o relatie de cuplu esti partea realista si asta reuseste sa iti aduca si partenerul cu picioarele pe pamant si sa mentineti un echilibru perfect.

Gemeni

Tu esti o fire extrem de curioasa si extrem de ocupata tot timpul. Mereu ai cate ceva de facut si niciodata nu stai locului o clipa. Te defineste agitatia fiecarei zile si nu te vezi stand degeaba sau pierzand timpul in moduri neproductive.

Cei din jur apreciaza setea ta de a invata cate un lucru din fiecare domeniu si de a fi tot timul la curent cu ce se intampla in jurul tau. Stiu ca daca au nevoie de un om care sa ii ajute tu esti persoana potrivita la care sa apeleze ori de cate ori au nevoie indiferent de situatia in care se afla. Vii intotdeauna cu ceva nou in relatia de cuplu si iti place sa iti surprinzi partenerul ori de cate ori ai ocazia.

Citește și:

Rac

Tu esti o persoana care se concentreaza foarte mult pe cariera si pe ceea ce vrea sa faca din punct de vedere profesional. Dragostea nu este pe primul plan, cel putin in prima parte a vietii, dar la un moment dat o sa auzi cum ticaie ceasul si din acest punct de vedere.

Naturaletea ta este lucrul cu care atragi cel mai mult si o usoara forma de indiferenta aparenta, pentu ca in interior esti de fapt o fire destul de geloasa, dar nu o gelozie dusa la extrem. Cuceresti prin sexualitate si prin inteligenta emotionala de care dai dovada, dar si prin misterul pe care il pastrezi intotdeauna.

Leu

Tu esti o adevarata aparitie ori de cate ori esti invitata la un eveniment deosebit sau la o simpla cafea cu prietenii in oras. Niciodata nu lasi lucrurile sa iti scape de sub control si reusesti sa ii impresionezi pe cei din jur cu amabalititatea si chiar cu nota de aroganta de care dai dovada.

Citește și:

Dorinta ta de iubire este ceea care iti dicteaza viata si pasiunea ta este cea care atrage partenerii de cuplu. Esti intotdeauna acolo pentru persoana iubita si nu te gandesti cum ar fi viata ta fara iubire. Cel de langa tine apreciaza daruirea si interesul pe care il manifesti in ceea ce il priveste.

Fecioara

Aparitia ta este una foarte discreta si nu atrage atentia sub nicio forma pentru ca nu iti place acest lucru. Esti o persoana obiectiva si analizezi lucrurile din umbra fara sa iesi in fata pentru a-ti impune punctul de vedere.

Partenerul de cuplu apreciaza daruirea totala de care dai dovada si pentru acest lucru nu se poate imagina niciodata langa o alta persoana. Il faci sa se simta cel mai important om de pe pamant si acest lucru ii satisfice toate dorintele si mai ales toate nevoile.

Balanta

Balantele sunt persoane foarte diplomate si foare discrete in exprimare, insa aparitiile lor sunt de-a dreptul memorabile. De la infatisare, vestimentatie, tinuta si atitudine, totul este fara cusur in ceea ce ii atrage pe cei din jur si le starneste interesul.

Citește și:

Ceea ce il atrage pe partenerul de viata la nativii zodiei balanta sunt calitati dintre cele mai dorite. Sunt persoane iubitoare, tandre, cu o afectiune foarte bine dirtectionata si dozata astfel incat sa nu fie sufocante si sa nu plictiseasca. Eleganta si inteligenat sunt alte doua lucruri ce ii fac pe cei din jur sa devina dependenti de prezenta balantelor in viata lor.

Scorpion

Nativii zodiei scorpion sunt cunoscuti pentru sexualitatea lor absolut debordanta si uneori chiar intimidanta pentru cei din jur, insa acesta este pentru ei un atuu foarte mare pe care il utilizeaza ori de cate ori vor sa cucereasca.

Partenerul de viata va aprecia intotdeauna pasiunea pe care o aratati in relatie de cuplu si energia debordanta. De asemenea, inteligenta il va determina sa creada ca a tras lozul cel mare si sa te aprecieze din ce in ce mai mult pentru tot ceea ce faci.

Citește și:

Sagetator

Sagetatorul este un nativ visitor ceea ce il face sa vada cu alti ochi lumea ce il inconjoara si sa munceasca pana la capatul puterilor ca sa ajunga acolo unde isi doreste si sa isi implineasca cel mai de pret vis.

In relatia de cuplu acesta este usor posesiv, insa cine il iubeste va aprecia asta si va sti exact ce inseamna. De asemenea, cel ce iti vas sta alaturi toata viata va aprecia si va admira daruirea ta pentru relatie si pentru persoana iubita, capacitatea incredibila de a iubi si ambitia de a trece impreuna peste toate obstacolele.

Capricorn

Atitutdinea nativului Capricorn este adesea dura sau agresiva si asta pentru ca se apara de rautatile celor din jur si incearca sa afiseze o masca ce are ca scop protejarea sensibilitatii pe care o ascunde in interior si pe care cu greu o afiseaza.

In relatia de cuplu, nativul zodiei capricon este numai bun de iubit pentru ca stie cum sa isi faca partenerul sa il iubeasca pentru totdeauna si sa nu isi mai doreasca pe nimeni altcineva. Pasiune, noutate, dinamism si creativitate, toate aceste lucruri le ofera capricornul fara sa ceara nimic in schimb.

Citește și:

Varsator

Nativul zodiei varsator cucereste de la prima vedere prin intermediul privirii partunzatoare si a ochilor electrizanti. Prezenta lui este intotdeauna una memorabilia si niciodata nu vine nepregatit atunci cand este invitat undeva pentru ca isi doreste intotdeauna sa faca o impresie buna.

Inocenta aparenta este lucru care atrage partenerul de viata si il face sa vrea sa descopere de fiecare data mai mult. Pasiunea si creativitatea nativului varsator sunt elementele esentiale prin care mentine flacara iubirii mereu vie.

Pesti

Nativii pesti sunt unii dintre cei mai visatori nativi pe care ai sa ii intalnesti vreodata. Atunci cand ceva nu este pe placul lor, se retrag in propria lume pe care si-o construiesc numai cum stiu ei si se izoleaza de restul lumii pana cand sunt din nou pregatiti sa iasa la suprafata.

Ceea ce ii face irezistibili in fata persoanei iubite este sensibilitatea si naivitatea care ii caracterizeaza. Privirea lor angelica si atitudinea serafica il determina pe partenerul de viata sa ii iubeasca pana la finalul vietii.

foto prima pagina: cuplu tanar, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc