Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii: Cum petreci Ziua Indragostitilor in functie de zodie

Se apropie Ziua Indragostitilor, asa ca afla cum vei petrece aceasta zi alaturi de partenerul tau!

Berbec

Este luna iubirii, luna in care culoarea rosie ne inspira sa ne exprimam sentimentele in moduri unice si deosebite. Ziua indragostitilor este un prilej bun de fiecare data pentru a celebra iubirea si legatura dintre partenerii unui cuplu.

De Ziua Indragostitilor vei avea parte de momente frumoase alaturi de partenerul tau. Un film romantic, bomboane de ciocolata si clipe de neuitat. Acestea sunt ingredientele care va vor duce pe taramul iubirii.

Taur

Luna februarie se anunta o luna foarte romantica pentru nativele zodiei taur, insa ziua de 14 februarie le intrece pe toate. Declaratii de dragoste, cina romantica, fluturasi in stomac si clipiri sugestive sunt lucrurile care definesc Ziua Indragostitilor in ceea ce le priveste.

La randul lor au pregatit cadouri frumoase si momente deosebite pentru partenerul de cuplu. Se gandesc chiar sa incerce ceva nou in ceea ce priveste relatia sexuala si sa condimenteze un pic lucrurile, dar nu va spun mai multe si va las sa experimentati.

Citește și:

Gemeni

Venus face cuplu cu Marte in luna februarie, ceea ce le determina pe nativele zodiei gemeni sa isi exploateze sexualitatea si sa isi exprime mult mai bine sentimentele fata de partenerul de cuplu.

Ziua de 14 februarie este ziua in care toate aceste eforturi se materializeaza si relatia de cuplu se consolideaza mai mult ca oricand. Reusesti sa te conectezi cu partenerul tau din toate punctele de vedere si sa petreci impreuna clipe frumoase.

Rac

Pentru ca luna februarie este declarata luna iubirii, nimic nu poate sa mearga rau in aceasta perioada. Drept urmare, relatia ta de cuplu se confrunta cu una dintre cele mai bune si mai frumoase perioade prin care trece.

Ziua indragostitilor va surprinde imbratisati si va poarta intr-o calatorie sentimentala de neuitat. Va pregatiti pentru o cina romantica in oras si cu siguranta pentru o seara de neuitat cu multe noutati in dormitor.

Citește și:

Leu

Luna februarie se axeaza foarte mult pe comunicarea in cuplu in vedea planificarii unui viitor comun si a dezvoltarii relatiei intr-o maniera frumoasa si placuta. Atat tu cat si partenerul tau va concentrati foarte mult pe relationare si exprimarea sentimentelor.

Ziua de 14 februarie va gaseste fericiti si mai indragostiti ca oricand. Partenerul de viata ti-a pregatit una dintre cele mai frumoase surprize. Poate fi vorba despre un lucru pe care ti-l doreai de mult sau de o escapada romantica pentru cateva zile.

Fecioara

Pentru ca atat Venus cat si Marte se afla in casa cuplului nativelor fecioara, luna februarie este o luna cu o incarcatura sentimentala foarte mare si foarte puternica. Se renunta la ratiune, iar fecioarele se bazeaza numai pe emotii si trairi.

Ziua indragostitilor este cu adevarat speciala si o veti petrece alaturi de partenerul de cuplu la un concert romantic, la o piesa de teatru de dragoste sau la o cina intr-unul dintre cele mai deosebite restaurant din oras.

Citește și:

Balanta

Luna februarie este in general o luna buna pentru relatiile de cuplu. Nu s e inregistreaza momente neplacute, ba mai mult, se pune accentul pe comunicare si pe exprimarea sentimentelor pozitive.

Pentru ca majoritatea balantelor sunt firi romantice cu siguranta Ziua Indragostitilor va fi una foarte speciala pentru ele si pentru partenerul de cuplu. Acestia vor avea parte de momente frumoase si de emotii puternice, iar totul se va desfasura intr-un cadru idilic.

Scorpion

Energia lunii februarie le invaluie pe nativele zodiei scorpion si le ofera o energie sexuala debordanta. Partenerul de cuplu nu poate sa fie decat incantata de noua atitudine a iubitelor si sa exploreze cat mai mult aceasta latura a relatiei.

Pentru ca lucrurile merg asa pe tot parcursul lunii, Ziua Indragostitilor este cu siguranta cea mai fierbinte zi din luna, iar sentimentele si emotiile pot scapa de sub control si le pot purta pe nativele zodiei pe taramurile placerii.

Citește și:

Sagetator

Iubirea pluteste in aer pentru nativele zodiei sagetator pentru ca sunt mai indragostite ca oricand, iar starea lor de visare le determina sa isi exprime liber sentimentele si emotiile fata de partenerul de cuplu.

Ziua de 14 Februarie le aduce nativelor clipe de neuitat petrecute alaturi de partener. Acesta le pregateste surprize nebanuite si vor avea parte de momente romantice petrecute sub clar de luna.

Capricorn

In luna februarie se poate inregistra un eveniment important in viata sentimentala a nativelor zodiei capricorn. Poate o oficializare a relatiei, o cerere in casatorie sau o declaratie de dragoste unica si deosebit de emotionanta.

De Ziua Indragostitilor ai parte de cel mai frumos cadou din partea persoanei iubite. Poate inelul mult asteptat, sau poate o vacanta de cateva zile catre destinatia ta preferata. Toate lucrurile sunt incarcate de iubire si asta nu poate decat sa te bucure.

Citește și:

Varsator

Jupiter se afla in casa cuplului in ceea ce le priveste pe nativele zodiei varsator si asta atrage o nevoie acuta de atentie si afectiune din partea partenerului de cuplu. Luna februarie este propice pentru satisfacerea acestor dorinte.

Pe data de 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, petreceti impreuna o seara frumoasa in intimitatea casei sau la un restaurant renumit din oras. Cina romantica este valabila in ambele situatii, iar soaptele de iubire va apropie si mai mult.

Pesti

Luna februarie prezinta un potential mare pentru dezvoltarea si exprimarea erotismului in relatia de cuplu. Acest lucru duce la o mai buna comunicare si la o mai buna exprimare a sentimentelor si a trairilor neobisnuite.

Ziua Indragostitilor o petreceti intr-o frumoasa armonie si intr-un cadru feeric. Peste toate aceste lucruri se presara iubire, dragoste si emotii frumoase. Asadar, veti avea parte de o zi memorabilia si plina de dragoste.

Citește și:

Foto prima pagina: cuplu, Shutterstock

Foto interior: sticla de vin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc