Setari Cookie-uri

Astrologie:Horoscopul inuit

Descopera horoscopul inuit si secretele lui.

Berbec - Issitoq

Berbecul intreprinzator isi urmeaza propriul drum si nu se abate de la cararea pe care si-o construieste singur si la care munceste inca din clipa in care si-a dat seama ce cale vrea sa urmeze. Va fi intotdeauna direct si nu va ezita sa spuna ceea ce gandeste indiferent daca replicilw lui sunt sau nu pe placul celor din jur. Este un om corect si nu ii place sa incalce regulile.

Issitoq este un zeu care ii pedepseste pe cei ce vor sa obtina ceea ce isi doresc prin metode mai putin ortodoxe si prin orice mijloace, fara sa se gandeasca la cei din jur.

foto: imagine fantastica, Shutterstock

Taur - Tornarsuk

Taurul este o personalitate foarte prietenoasa si foarte sociabila. Niciodata nu amesteca lucrurile intre ele si ii place ordinea in tot ceea ce face. Are simtul umorului foarte bine dezvoltat si ii place sa isi petreaca timpul alaturi de prieteni, chiar daca uneori adopta o atitudine dura si destul de rece si nepasatoare.

Tornarsuk este unul dintre cei mai puternici zei inuiti si totodata unul dintre cei mai cunoscuti. El este invocat adesea de catre pescari atunci cand au nevoie de valuri bune pentru ca prada lor sa fie cat mai bogata.

Gemeni - Igaluk

Nativul zodiei gemeni este poate cel mai comunicativ nativ al intregului zodiac, insa in acelasi timp este si foarte creativ si activ din toate punctele de vedere. Este foarte curios si adesea va fi insistent pentru a aflta tot ceea ce il intereseaza si pentru a-si satisface setea de cunoastere si de a descoperi lucruri din de in ce mai interesante.

Igaluk este un zeu lunar care avea o sora, pe Malina, cea care mai tarziu avea sa devina zeita soarelui. Cei doi erau nedespartiti in timpul copilariei insa cand au trecut la perioada maturitatii s-au indepartat, iar dintr-o cearta in care Igaluk alerga dupa Malina, au alergat amandoi atat de tare incat au ajuns in cer alaturi de Soare si Luna.

Rac - Nootaikok

Racul dezvolta o personalitate precauta, dar cu foarte multa imaginatie si creativitate. El este foarte puternic atasat de familie si de camin, iar in aceasta zona se invarte toata viata lui si cele mai importante actiuni. Din punct de vedere profesional este foarte meticulos si reuseste adesea sa isi faca repede relatii profesionale benefice.

Nootaikok este zeul ce vegheaza asupra gheturilor si a iceberg-urilor si protejeaza planeta de puterile lor nemarginite. Asa cum un iceberg isi are doar varful la suprafata, iar aproape 90% se ascunde in adancuri, asa un rac isi pastreaza misterioasa personalitate secreta.

Leu - Akycha

Nativul zodiei leu este stralucitor si incantator in orice situatie. Increderea in sine il ajuta sa ajunga acolo unde vrea si sa obtina mereu ceea ce vrea pentru ca mai apoi sa culeaga roadele muncii sale. Este mandru nevoie mare, insa afectiunea pe care el o poate manifesta fata de cei dragi cu greu poate fi intrecuta de catre un alt nativ.

Akycha este un zeu al soarelui intalnit cel mai des in Alaska si in cultura veche de acolo. Asa cum Akycha are grija ca soarele sa straluceasca si sa ne incalzeasca in fiecae zi, asa nativul leu are grija ca fiecare aparitie sa fie una memorabila si stralucitoare de-a dreptul.

Fecioara - Nerrivik

Nativul zodiei fecioara este foarte corect si foarte realist in fiecare dinstre situatiile cu care se confrunta. Obiectiv, reuseste adesea sa ia cele mai bune decizii si sa nu se lase influentat de nimic si de nimeni. Este si un bun sfatuitor, iar prietenii apeleaza adesea la judecata lui si ii cer sfaturi atunci cand se confrunta cu o situatie dificila.

Nerivvik este zeita marilor si cea care aproviziona populatia inuita cu hrana. Era zeita pescarilor si a vanatorilor pe care ii ajuta sa ajunga in siguranta cu hrana acasa si sa asigure familiei o alimentatie optima pentru acele vremuri.

Balanta - Tootega

Asa cum ii sade bine unei balante, poate fi adesea indecisa, dar isi gaseste repede echilibrul de care are nevoie si isi gestioneaza situatiile precum o profesionista. Este un bun diplomat si un profesionist pe masura, dar in acelasi timp este si o prietena de nadejde si o partenera de incredere, o partenera afectuoasa si iubitoare. Are nevoie de oameni in jurul ei pentru a se desfasura asa cum trebuie.

Tootega este o zeita antica, una dintre cele mai vechi zeite ale mitologiei inuite. Se spune ca ea traia intr-o casa de piatra si avea abilitatea de a merge pe apa. Asemeni zeitei, si nativii zodiei balanta sunt persoane intelepte si pline de cunostiinte variate.

Scorpion - Alignak

Scorpionul este un nativ cu o puternica hotarare si un ridicat grad al responsabilitatii. Este foarte posesiv si gelos in relatia de cuplu, insa doar atunci cand are motive sau este pus in situatii jenante. In acelasi timp este si o persoana foarte curioasa si foarte perseverenta atunci cand isi doreste ceva cu adevarat.

Alignak este unul dintre cei mai puternici zei lunari. El vegheaza asupra vremii, asupra apelor si a eclipselor. Era foarte respectat de catre populatia inuita care ii aducea jertfe dintre cele mai bogate.

Sagetator - Tulugaak

Nativul zodiei sagetator este cel care iubeste aventura si niciodata nu refuza noi tentatii si noi incercari. Ii place foarte mult sa fie un om liber si ii apreciaza pe cei care ii respecta aceasta dorinta. Estte un aparator al dreptatii si al adevarului si nu poate sa relationeze cu cei care nu au aceste doua principii de viata foarte bine definite.

Tulugaak este zeul luminii. El este cel care a creat lumina si cel care are grija sa ne lumineze zilele si clipele in care simtim ca am ajuns la capatul puterilor. Este unul dintre cei mai respectati si mai apreciati zei inuiti.

Capricorn - Amaguq

Nativul zodiei capricorn este o personalitate foarte corecta si serioasa. Este un prieten de nadejde si un partener pe masura. Este foarte puternic ancorat in realitate si nu obisnuieste sa viseze cu ochii deschisi la cai verzi pe pereti. Isi urmareste obiectivele cu succes si stie mereu ce are de facut.

Amaguq este un zeu foarte vechi ce intruchipa sufletele lupilor salbatici. El are un pronuntat simt al protectiei si al spiritului social.

Varsator - Nanook

Imprevizibilitatea nativului varsator este adesea atragatoare pentru ca asta ii face personalitatea sa fie plina de surprize. Este un prieten pe care te poti baza oricand, un partener care va fi mereu alaturi de tine si te va iubi neconditionat, un parinte exemplar si un partener de afaceri intelegator.

Nanook este zeul pazitor al spiritelor ursilor. El ii ajuta pe vanatori sa isi gaseasca usor prada si ii apara de fiarele padurilor. Avea trupul unui barbat si expresiile fetei asemanatoare unui urs polar.

Pesti - Pana

Nativul zodiei pesti este o persoana foarte intelegatoare si foarte prietenoasa. Chiar daca adesea prefera sa viseze cu ochii deschisi si poate pica de sus, reuseste oarecum sa pastreze un echilibru intre viata spirituala si cea reala. Este o fire foarte sensibila ce are nevoie de atentie, insa adesea se retrage pentru a medita asupra propriei vieti.

Pana este zeul lumii de dincolo, zeul ce are grija de sufletele lumii intunecate pana cand aceste se reincarneaza.

foto prima pagina: femeie fugind, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc