Setari Cookie-uri

5 Zodii de barbati care seamana cu Christian Grey

Ti-a placut de protagonistul filmului 50 Shades of Grey? Afla daca partenerul tau seamana cu misteriorul caracter.

Controversatul roman "50 Shades of Grey" a starnit o frenezie incredibila in randul publicului feminin, iar persoanajul principal, Christian Grey, a atras si el o multime de critici sau aprecieri, insa oricat ar fi de greu sa recunoastem, doamnelor si domnisoarelor le-au cam stralucit ochisorii in timp ce vziionau filmul si le cam fugea mintea in timp ce citeau cartea.

Asadar, in speranta ca le vom ajuta sa isi gaseasca mai rapid un partener de calibrul personajului controversat, le vom prezenta zodiile care au o predispozitie cat mai mare spre a semana cu acesta.

Berbec

foto: barbat in costum, Shutterstock

Barbatul berbec are capacitatea de a se indragosti la prima vedere si nu stie sa spuna NU nici unei oferte din partea doamnelor sau a domnisoarelor. Este un barbat galant la prima vedere si poate fi un partener extraordinar daca reusesti sa il cuceresti. Este atent si foarte grijuliu cu partenera lui.

Citește și:

Din punct de vedere sexual, imaginatia berbecilor este foarte bogata si au dorinta de a-si domina partenera. Lasa-i aceasta impresie si experientele voastre din dormitor vor fi cu adevarat unice. Daca deschiderea ta catre noutate nu este una centrata pe experienta, ar fi bine sa nu te aventurezi intr-o relatie cu un barbat din zodia berbecului.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc