Setari Cookie-uri

Horoscopul secret al Atlantidei

Misterul zodiilor din Atlantida

Se stiu foarte putine lucruri despre Imperiul pierdut al Atlantidei si multi oameni de stiinta sunt de parere ca acesta, de fapt, nici nu a existat cu adevarat. Altii il plaseaza undeva in Mediterana dau in Anzi.

Pentru ca exista pareri atat de diferite despre veridicitatea acestui teritoriu, cu atat mai putin se poate ajunge la un consens in ceea ce priveste sistemul astrologic. Se speculeaza, pe de-o parte, ca atlantii foloseau sistemul pe care il cunoastem acum, cu 12 semne zodiacale.

Pe de cealalta parte, multi sunt de parere ca zodiacul din Atlantida are 5 zodii. Acestea corespund zilelor de nastere in insa doua dintre ele, cu insusiri magice, marcheaza in primul rand destinele oamenilor nascuti de solstitiu si echinoctiu.

Unul dintre principiile acestui sistem este ca fiecare insumare a trasaturilor umane este reflectata intr-o anumita pozitie utila in societate si nu este axat asupra ghicirii viitorului.

Citește și:

Imparateasa

Ziua nasterii: 1,2,3,4,5,6 si Solstitii (21 iunie, 22 decembrie)

Imparateasa este prima dintre cele doua zodii cu insusiri deasupra firii omenesti. Sub semnul acesteia se nasc oameni cu capacitati psihice si extrasenzoriale greu de imaginat. De multe ori, cei care poseda astfel de calitati nu sunt pe deplin constienti de potentialul imens al acestora. Sunt persoane care au trecut prin multe vieti anterioare si poseda un spirit batran.

Intuitia acestor oameni functioneaza foarte puternic, inca din copilarie si pot presimti evenimente inainte sa se intample. De multe ori, viseaza imagini si fete in aparenta cunoscute dar pe care in viata de zi cu zi nu le-au intalnit niciodata.

Se crede ca acestea sunt reminescente din vietile anterioare. Chiar si in cea mai putin potenta forma, astfel de trasaturi se fac simtite prin gesturi banale ca de exemplu, isi pun umbrele in geanta intuitiv, chiar daca ziua pare senina sau se orienteaza foarte bine in spatiu, chiar daca este prima data cand calca intr-un anumit loc.

Citește și:

foto shutterstock portret de femeie

Preoteasa

Ziua nasterii: 7, 8, 9 10, 11, 12 si Echinoctii (20, 21 martie; 22, 23 decembrie)

Cei nascuti sub semnul Preotesei sunt la fel de daruiti ca oamenii nascuti sub protectia Imparatesei. Nativii care au venit pe lume in aceste zile speciale sunt oameni cu caractere foarte bine conturate si stiu sa se impuna.

Totusi, nu sunt genul de persoane care sa faca acest lucru cu forta, cu atat mai mult cu cat sunt daruiti cu un talent special: persoanele nascute sub acest semn sunt empati foarte puternici.

Ei pot simti sentimentele celorlalti si se pot pune foarte usor in pielea oamenilor din jur. Au o perceptie fenomenala nu doar asupra emotiilor celor din jur ci, uneori, si asupra gandurilor. Este foarte important sa invete de mici sa isi gestioneze acest talent si sa nu faca abuz de el. Darul lor de a „citi” atat de clar sentimentele altora poate fi o sabie cu doua taisuri.

Citește și:

Desigur ca il pot folosi pentru a-i intelege pe ceilalti si pot sjunge psihologi extraordinari. Pe de cealalta parte, este o poarta deschisa catre manipulare si constrangere.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc