Setari Cookie-uri

Top 5 + 1 zodii influentate de Marele Benefic in 2015

Marele Benefic, sau Jupiter, este foarte darnic cu zodiile pe care le viziteaza. Afla si tu daca te numeri printre norocosi!

"Marele Benefic" este denumirea pe care o mai are Jupiter pentru ca este cea mai mare planeta din Sistemul Solar. De obicei Jupiter este norocos si aduce schimbari bune in fiecare sector al vietii noastre.

Sunt cateva zodii care in acest an sunt rasfatate de catre Jupiter cu toate energiile pozitive pe care acesta le are. Incepand cu iulie 2014 Jupiter a intrat in Leu si traverseaza zodiacul timp de 12 ani influentand fiecare zodie in parte. Anul acesta sunt in centrul atentiei zodiile de foc si cele de pamant.

foto: femeie cu glob in mana, shutterstock

Berbec

Atata timp cat Jupiter va sta in berbec nativii zodiei isi redescopera propriile valori, propriile puteri si propriile abilitati pe care le uitasera undeva intr-un sertar vechi. Incearca sa readuca la viata vechi obiceiuri frumoase care ii faceau sa isi valorifice sentimentele si trairile mult mai bine.

Citește și:

Pentru ca Jupiter va traversa anul acesta zodia berbecului, nativii vor avea parte de noroc pe toate planurile.

In plan sentimental se imbunatatesc relatiile de cuplu acolo unde exista si se pregatesc serios pentru un viitor comun. Daca ne referim la nativii singuri, acestia au cele mai mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche chiar in primavara acestui an.

Pe plan profesional si financiar lucrurile sunt intr-o continua dezvoltare si acesta nu poate fi decat un semn bun si un motiv de bucurie pentru nativi. Finantele se imbunatasesc semnificativ, iar mediul profesional devine din ce in ce mai placut.

Sectorul sanatatii este si el in vizorul Marelui Benefic care imbunatateste unele aspecte si chiar le vindeca pe altele.

Taur

Aparitia lui Jupiter in zodia noastra nu poate fi decat un motiv de bucurie petru ca se va intampla cu siguranta ceva bun, iar nativii zodiei taur nu fac exceptie de la regula. Vor avea parte de cele mai multe beneficii in ceea ce priveste sectorul profesional al vietii lor.

Citește și:

Nici cel material nu face exceptie de la regula pentru ca vine ca o consecinta a muncii pe care nativii zodiei taur sunt dispusi sa o depuna in acest an. Reusesc sa isi gaseasca forte noi si resurse inepuizabile astfel incat parcursul profesional sa fie unul de succes.

In acest sens, finantele se rotunjesc cu sume foarte frumoase ceea ce le va oferi taurilor o viata confortabila de acum inainte.

In ceea ce priveste dragostea nu se intampla nimic spectaculos. Doar in cazul nativilor singuri care isi gasesc persoana speciala pe parcursul acestui an. Cei care se afla deja intr-o relatie isi vor imbunatatii partea de comunicare si de relationare intima.

Sanatatea este si ea afectata intr-un sens pozitiv de catre Marele Benefic, Jupiter.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc