Setari Cookie-uri

Horoscop pentru ianuarie 2009

Anul 2009 debuteaza cu eclipsa de Soare de pe 26 ianuarie, fiind dublata pe aceeasi data si de Luna Noua, conjunctura ce va avea influente asupra tuturor semnelor zodiacului. Tot la inceputul lunii, pe 5 ianuarie, Jupiter - Planeta norocului intra in Varsator, eveniment ce favorizeaza, in primul rand, zodiile de Aer (Varsator, Balanta, Gemeni), dar si toate actiunile si demersurile inedite. Afla ce surprize te asteapta din horoscopul lunii ianuarie 2009!

Horoscop ianuarie 2009 pentru zodia Capricorn
Influenta eclipsei solare: In ultimele luni ai cheltuit mai multi bani decat ti-ai propus, insa, odata cu eclipsa de Soare din 26 ianuarie vei incepe sa-ti organizezi bugetul intr-un mod optim.
Incepand din luna ianuarie, planurile tale, in special cele de ordin profesional, vor incepe sa se materializeze. Vei descoperi noi modalitati de a obtine venituri suplimentare, ceea ce iti va conferi si mai multa energie in indeplinirea obiectivelor tale, insa numai daca inveti sa iti organizezi foarte bine timpul si resursele de care dispui.
Sfatul lunii ianuarie: In jurul datei de 10, este posibil ca partenerul de viata sa-ti reproseze faptul ca se simte neglijat, iar cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti recunosti greselile si sa ii acorzi mai multa atentie.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc