Setari Cookie-uri

Horoscop pentru ianuarie 2009

Anul 2009 debuteaza cu eclipsa de Soare de pe 26 ianuarie, fiind dublata pe aceeasi data si de Luna Noua, conjunctura ce va avea influente asupra tuturor semnelor zodiacului. Tot la inceputul lunii, pe 5 ianuarie, Jupiter - Planeta norocului intra in Varsator, eveniment ce favorizeaza, in primul rand, zodiile de Aer (Varsator, Balanta, Gemeni), dar si toate actiunile si demersurile inedite. Afla ce surprize te asteapta din horoscopul lunii ianuarie 2009!

Horoscop ianuarie 2009 pentru zodia Leu
Influenta eclipsei solare: Daca pana acum nu ai stiut exact ce asteptari ai de la tine si de la cei din jurul tau, incepand cu 26 ianuarie te vei simti mult mai hotarata si mai ambitioasa.
Debutul anului 2009 te va face sa vezi foarte clar ce iti doresti cu adevarat si sa inveti sa nu mai lasi pe nimeni si nimic sa intervina intre tine si idealurile tale. Acum ai sansa de a pune in aplicare un plan grandios, precum a te inscrie la un curs profesional sau chiar la unul ce iti va oferi o certificare valoroasa pentru viitorul tau.
Sfatul lunii ianuarie: Nu te lasa descurajata de starile de melancolie ele sunt trecatoare, insa ceea ce faci in prezent iti va influenta viitorul!
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc