Setari Cookie-uri

Horoscopul tiganesc

Descopera horoscopul tiganesc si simbolul care iti influenteaza destinul!

Cutit (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Cutitul este un simbol temator la prima vedere. El poate simboliza viata si moarte in acelasi timp, dar cu siguranta puterea este unul dintre cele mai evidente atribute ale acestui simbol din horoscopul tiganesc.

Cei care sunt influentati de puterea simbolului cutitului sunt oameni puternici, analitci si cu o putere de intelegere extrem de bine dezvoltata. In dragoste se lasa purtati de val si ajung sa isi idolatrizeze partenerul de cuplu. Pentru toate calitatile lor, cei din jur ii admira si ii apreciaza asa cum merita.

Topor (22 Noiembrie - 21 Decembrie)

Toporul este un simbol ce inspira putere, independenta, libertate si depasiriea tuturor limitelor. Prin toate aceste atribute, toporul este considerat un talisman al optimismului, al norocului si al protectiei.

Nativii care se nasc sub influenta simbolului toporului sunt oameni optimisti, iubitori de aventura si de tot ceea ce este nou. Le plac provocarile si nu se lasa pana cand nu isi depasesc limitele si nu isi infrang chiar si cele mai mari temeri. In acest fel devin persoane foarte puternice si foarte apreciate de catre cei din jurul lor.

Citește și:

Potcoava (22 Decembrie - 20 Ianuarie)

Potcoava reprezinta unul dintre talismanele aducatoare de noroc in horoscopul tiganesc. De asemenea, ea este un simbol al muncii si al efortului pe care cei nascuti sub acest semn il depun in primul rand in domeniul profesional.

Sunt persoane pe care te pozi baza in orice situatie si in care poti avea incredere ca isi vor da tot interesul si toata silinta sa isi duca temele la bun sfarsit. Nu le lipseste nici ambitia si nici curajul de a-si asuma responsabilitati si de a se aventura in noi provocari.

foto prima pagina: femeie cu bani in par, shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc