Setari Cookie-uri

Top 6 zodii de barbati care tanjesc dupa afectiune

Care crezi ca sunt barbatii zodiacului care au cea mai mare nevoie de atentie si afectiune?

Taur

Barbatul taur este foarte senzual atunci cand vine vorba de relatia de cuplu si de exprimarea sentimentelor . Fiind guvernat de planeta Venus, planeta iubirii, barbatul taur isi va trata partenera asa cum isi doreste sa fie tratat si el la randul lui. Ii place sa se simta iubit, rasfatata si alintat. Vrea sa simta ca iti pasa de el si sa vada ca il iubesti si ca iti pui toata increderea in relatia voastra.

foto: barbat romantic, shutterstock

La randul lui iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie si este langa tine in orice moment. Declaratiile de dragoste si dovezile de iubire nu lipsesc din agenda lui zilnica, iar cadourile sunt la ordinea zilei pentru ca este generos din fire si ii place sa te surprinda.

Rac

Barbatul rac tine foarte mult la familie si la respectarea traditionalitatii si a semnificatiei spirituale a conceputului de camin. Este un barbat galant si iubitor, asa ca nu o sa iti lipseasca dragostea si afectiunea langa el. La randul tau va trebui sa ii arati cat este de important pentru tine si sa fii langa el ori de cate ori este nevoie.

Citește și:

Va fi foarte intelegator si deloc gelos pentru ca iti da toata increderea lui inca de la inceputul relatiei. Sufera atunci cand il neglijezi si ii place sa stati de vorba ore in sir timp in care sa iti povesteasca vrute si nevrute. Trebuie sa stai si a il asculti, sau macar sa ii lasi aceasta impresie, pentru ca indiferenta il doare cel mai tare.

Leu

Pentru barbatul leu, dragostea este dingurul lucru pentru care merita sa traiasca, asa ca va trebui sa fii foarte darnica in aceasta relatie. Daca vrei ca partenrul tau sa nu se simta neglijat si ignorant, ofera-i toata atentia si toata energia ta. El se hraneste cu dovezile tale de iubire, cu gesturile tale tandre si cu vorbele tale dragastoase.

Pentru ca ii place ca si tu sa te simti perfect alaturi de el, va fi un partener pe masura si te va face sa simti ca esti cea mai importanta femeie din univers. Iti va pune lumea la picioare daca va avea aceasta putere si va avea grija sa nu iti lipseasca nimic si sa fii in fiecare zi cu zambetul pe buze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc