Horoscop chinezesc 2009 pentru zodia Dragon
Nativii zodiei Dragon sunt nascuti in anii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000
Avem din nou o zodie incompatibila cu zodia anului. Ca si Tigrul, Dragonul trebuie sa evite sa iasa in evidenta cu orice pret si, de asemenea, sa invete sa aiba foarte multa rabdare. Pentru tine, anul 2009 este un an al muncii, al sadirii semintelor si nicidecum al culegerii roadelor, insa nu trebuie sa te nelinistesti : batranii intelepti chinezi inteleg rolul perioadelor de semanare si munca trudnica, fara de care nu s-ar putea obtine niciodata rezultate favorabile. Acest gand trebuie sa-ti domine si tie mentalitatea, conform horoscopului chinezesc pentru 2009.
Va exista o tendinta excesiva de a te simti vinovata pentru lucruri asupra carora tu nu ai nicio putere, de aceea vei avea nevoie de o gandire limpede si rationala pe parcursul acestui an. Nu este momentul sa ramai izolata si sa analizezi lucrurile pana in panzele albe, ci este o perioada a actiunii, a consecventei si seriozitatii.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!
HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in aceasta saptamana
Horoscopul Sanatatii in saptamana 9-15 decembrie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: