Setari Cookie-uri

Horoscop 2016: Previziuni astrologice pentru toate zodiile

Anul 2016 se anunta a fi un an bun pentru fiecare zodie in parte! Descopera si tu ce ti-au pregatit astrele si ce surprize te asteapta in anul 2016!

Gemeni

Incepand cu anul 2016 nativii zodiei gemeni isi impun sa devina mai exigenti si sa isi aleaga cu grija oamenii de care sa se inconjoare in viitor. Este un an in care vor cunoaste foarte multe persoane noi si le va clasa dupa potentialul fiecareia, insa unele dintre ele nu vor ramane in viata nativilor gemeni.

Relatia de cuplu actuala este posibil sa nu fie exact ceea ce isi doresc asa ca anul 2016 va fi un an al analizelor si al decizilor sentimentale, un an in care se hotarasc in ce directie sa mearga si ce sa faca pe viitor cu privire la viata de cuplu.

Din punct de vedere profesional lucrurile merg foarte bine. Anul debuteaza cu noi provocari intelectuale ceea ce nu poate decat sa ii bucure si sa ii indemne sa munceasca din ce in ce mai mult pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Horoscop Rac 2016

Cel mai reprezentativ domeniu pentru nativii zodiei racului in nou al este reprezentat de cariera si de domeniu profesional. Evenimentele trecute ii impulsioneaza sa munceasca din ce in ce mai mult si sa isi dezvolfi cariera asa cum si-au dorit mereu sa o faci.

Citește și:

Saturn paraseste zodia racului ceea e ineamna ca viata amoroasa isi reia cursul normal cu un aer proaspat, cu o noua vibratie pozitiva si cu mai mult entuziasm ca pana acum. Tot ceea ce trebuie sa faca nativii este sa fie hotaratati si sa nu mai alerge atat de mult dupa dragoste. Ea vine singura la ei atunci cand este momentul potrivit, iar anul 2016 este mai mult decat atat.

Din punct de vedere al sanatatii lucrurile nu sunt nici negre nici roz, dar cateva consultatii de rutina nu strica niciodata ceea ce inseamna ca se necesita ceva mai multa atentie.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc