Luna Noua- 14 august 2015

Soarele, Mercur, Venus, Marte si Jupiter in ZODIA LEU

Soarele, Mercur, Venus, Marte si Jupiter vor trece prin semnul lui Leu in aceasta luna, aducand forta schimbarilor benefice si dezvoltarii. Iar daca esti gata pentru schimbari dramatice in viata ta, climatul astrologic de luna aceasta iti este favorabil, sprijinindu-te din toate punctele de vedere.

Ochelarii de soare mari sunt must-have în vara ce vine!

Luna august este deosebit de benefica pentru cei nascuti in Zodia Leu si pentru cei nascuti in Varsator. Cu Venus retrograd, suntem cu toii provocati sa ne gandim la ceea ce este cu adevarat important in vietile noastre.

Sursa: giphy.com

Persoanele care au prezente puternice ale lui Taur, Scorpion sau Varsator in harta lor astrologica (Soarele sau Luna in aceste semne), se pot astepta la o reuniune neasteptata sau o vizita din partea unui fost iubit.

Luna Noua in Leu, din data de 14 august va ad\uce cu sine semne ale schimbarii. Este un moment cand toata lumea primeste provocarea reinventarii. Ai incredere sa descoperi lumi neexplorate, indrazneste sa faci pentru prima data ceva nou, spre propria-ti evolutie. Daca vrei sa aduci o schimbare in viata ta, acum este momentul. Aceasta Luna Noua iti ofera sprijinul.


Ciste si despre Luna Noua in Leu este despre Familie


Foto prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Astrologie: Din 23 martie, Mercur este retrograd. Cum te influenteaza

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: