Setari Cookie-uri

50 de umbre in astrologie: Horoscopul senzualitatii

Cu ce zodie esti compatibila din punct de vedere sexual?

Sagetator

Ca molia catre flacara, nativul in Gemeni nu va putea rezista unui Sagetator cu chef de viata si care isi doreste in permanenta sa incerce lucruri noi. Niciunul dintre cei doi nativi nu are inhibitii si nici nu le este teama sa spuna lucrurilor pe nume.

Daca esti Rac, poti avea o aventura aprinsa cu:

Fecioara

In mod surprinzator, Fecioara si Racul sunt doua zodii compatibilie si pe alte planuri, nu doar sexual. Ceea ce ii uneste pe acesti doi nativi in mod special sunt nevoia de a-si intemeia o familie si de a avea propriul camin. In cazul lor, este necesara o atentie sporita in ceea ce priveste defectele de caracter ale celuilalt, astfel incat sa nu faca un pas major manat exclusiv de nevoia de stabilitate.

Sagetator

Nimic nu garanteaza ca povestea dintre un Sagetator si un Rac va fi de lunga durata insa cu siguranta, va fi una plina de pasiune. Totusi, in cele din urma, Sagetatorul se poate satura destul de repede de nevoia de atentie a Racului iar Racul se va satura sa traiasca in incertitudine. Pana acolo, insa, vor avea parte de multa pasiune.

Citește și:

Varsator

Cu capul in nori si cu picioarele pe pamant, Varsatorul este o persoana fascinanta iar Racul va remarca acest lucru. Pasiunea dintre ei doi va fi alimentata si de faptul ca ambii viseaza cu ochii deschisi si isi vor face impreuna numeroase scenarii. Daca le vor pune in practica sau nu, depinde doar de ei.

Daca esti Leu,poti avea o aventura aprinsa cu:

Scorpion

La nivel simbolic, Leul este semn de lumina (dominat de Soare) iar Scorpionul este semn de intuneric. Sunt la fel de orgoliosi insa aceasta este singura trasatura pe care o au in comun. In ceea ce priveste sexul, Scorpionul si Leul sunt cea mai buna dovada ca extremele se atrag.

Capricorn

Incapatanati si orgoliosi pana la stele si inapoi, Leul si Capricornul se tolereaza destul de greu in orice alt aspect al vietii. Atunci cand vine vorba despre sex, cu siguranta vor avea impreuna multa nopti albe, pline de pasiune. Desi in aparenta Capricornul este o persoana rece, intre asternuturi este zodia care poate rezerva cele mai mari surprize.

Citește și:

Pesti

Pasiunea Leului pentru Pesti va veni din inocenta nativului de pe urma, si din inocenta cu care se poate darui. In acelasi timp, indiferent de experienta sexuala, o noapte cu un nativ in Pesti este intotdeauna plina de emotie si senzualitate.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc