Setari Cookie-uri

Astrologie: 5 zodii care isi intalnesc sufletul pereche in 2016

Afla ce zodii vor avea noroc in dragoste in 2016!

Esti singur/a si in cautarea sufletului pereche ori nu esti sigur/a ca l-ai gasit deja? Iata ce sanse ofera astrele celor mai norocoase (in dragoste!) 5 semne zodiacale pentru 2016!

Taur

Daca esti in cautarea dragostei, 2016 este anul ideal, intrucat ocaziile de distractie se vor tine lant. Sunt sanse mari sa iti gasesti jumatatea in cercul de prieteni apropiati sau chiar printre cunostinte. Nimic nu este intamplator in viata! Trebuie insa sa accepti cateva schimbari subtile ale temperamentului si sa le permiti iubitului/iubitei sa strabata dincolo de platosa in spatele careia iti ascunzi vulnerabilitatile. In 2016 vei invata ce inseamna sa fii cu adevarat intim si profund emotional/a cu cineva, daca le permiti sa te vada exact asa cum esti. Nu lasa fantomele trecutului sa iti inhibe dorinta de a mai iubi sau de a fi iubit/a. Daca te gasesti intr-o relatie serioasa, veti avea parte de multa distractie in doi si, pana la sfarsitul anului cu siguranta va veti consolida parteneriatul, iar daca esti casatorit/a, mariajul va fi mai puternic ca oricand. Planificati o vacanta in doi si bucurati-va de explozia de romantism ce planeaza asupra voastra.

Citește și:

horoscop dragoste 2016
Foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Leu

Cu siguranta Leii vor avea un an deosebit de interesant in ceea ce priveste viata amoroasa. Leul este unul dintre semnele zodiacale care are cele mai multe sanse sa isi gaseasca sufletul pereche in 2016. Viata ta sentimentala va beneficia din plin in urma conjunctiei dintre Venus si Jupiter, care va avea loc in august 2016. Daca inca esti singur/a, intre august si noiembrie sunt sanse mari sa te implici intr-o relatie serioasa. Fii foarte atent/a la stima de sine! Cu cat te iubesti mai mult, cu atat mai atractiv/a vei deveni pentru persoana iubita. Leoaicele au tendinta de a se indragosti de baietii rai si se complac in escapade sexuale nedorite, pe alocuri. Daca esti deja intr-un parteneriat solid, acum este timpul potrivit sa va extindeti familia si sa va planificati copiii. Pentru binele vietii voastre amoroase, nu va refugiati in munca si incercati sa petreceti cat mai mult timp cu persoana iubita!

Citește și:

Fecioara

Dintre toate semnele zodiacale, Fecioara va avea cele mai bune sanse cosmice in a-si gasi persoana despre care sa poata spune, fara ezitare, ca este sufletul sau pereche. Trebuie doar sa crezi in puterea dragostei si ca se va intampla. Norocul va fi de partea ta, cel putin pana in luna Septembrie, iar 2016 este anul in care ajungi, in sfarsit, sa te vindeci de traumele iubirilor din trecut. Daca esti intr-o relatie, veti avea parte de multa armonie fizica, mentala si sexuala. Pana in iunie 2016, iubirea capata o componenta spirituala pregnanta, care va va intari legatura emotionala dintre voi. In plus, 2016 este de bun augur pentru a lua cele mai importante decizii din viata voastra (cum ar fi o eventuala sarcina sau schimbari de domiciliu, oras) prin acord reciproc. Ai grija sa te feresti de oamenii care te-au mai dezamagit in trecut

Citește și:

Varsator

Pentru Varsator, orice se poate intampla in 2016, multumita energiei puternice de care va avea parte in anul urmator. Asta inseamna si gasirea sufletului-pereche. Deci sunt sanse mari sa te indragostesti, mai ales intre august si octombrie. Influenta lui Jupiter in zona ta sexuala este echivalentul unei vieti sexuale fabuloase, mai ales daca esti alaturi de o persoana minunata. Iubirea va fi cuvantul-cheie in viata ta in 2016, insa compatibilitatea sexuala este obligatorie pentru ca relatia sa se transforme intr-una de durata. Daca te afli deja intr-o relatie, va veti bucura de armonie si intelegere, mai ales intre martie si iulie. Daca planificati ceva important, deciziile cele mai bune le luati in noiembrie (sarcina, consolidarea relatiei etc). Ai grija la tendinta ta de a vorbi inainte de a gandi, pentru ca prea multa sinceritate ii va pune pe fuga pe potentialii parteneri amorosi.

Citește și:

Pesti

2016 este anul in care toate problemele referitoare la relatiile trecute vor disparea si te vei deschide unor noi experiente si relatii, mai ales intre martie si iulie. Jupiter iti va asigura doza de noroc necesara, de acum si pana in septembrie, asa ca sunt sanse foarte mari sa iti gasesti sufletul pereche. Trebuie doar sa iesi cu prietenii, frecventeaza locuri noi, evenimente, fii mai vizibil inclusiv in mediul online, pentru ca nu stii niciodata de unde sare iepurele. Cu cat esti mai deschis/a la ideea de dragoste, cu atat mai mult o vei atrage in viata ta iar 2016 va fi anul tau norocos in dragoste. Cei casatoriti vor avea un an pasional, atat romantic, cat si sexual. Daca esti intr-un cuplu, asteapta-te ca fostii parteneri/partenere sa reapara sporadic in viata ta, mai ales intre septembrie si noiembrie, insa ramai si consolideaza-ti relatia cu actualul partener/partenera. Daca alegi sa zbori din floare in floare, desi pe moment poate fi extrem de incitant si de placut, pe termen lung iti faci un mare deserviciu.

Citește și:

Foto prima pagina: Leonid and Anna Dedukh, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc