Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce spune semnul tau zodiacal despre viata sexuala

Tot ce vrei sa afli despre viata sexuala a fiecarei zodii.

Intotdeauna este foarte incitant sa aflam curiozitati legate de viata sexuala, atat a noastra, cat, mai ales a altora. Iata ca astrologia, aceasta influenta mistica a boltei ceresti asupra noastra, nu dezamageste nici de data aceasta. Prin urmare, cata vreme nu dam vina pe stele pentru problemele pe care le avem si ne asumam intr-un mod matur consecintele faptelor noastre. Iata cateva aspecte ale sexualitatii si cele mai bune compatibilitati la asternut, in functie de semnul zodiacal:

viata sexuala Foto: sakkmesterke, Shutterstock

Berbec

Aventura si impulsivitatea ii caracterizeaza inclusiv in ceea ce priveste viata sexuala. Le place foarte mult sa joace rolul vanatorului si se bucura plin de entuziasm de cuceririle lor. Cel mai mult ii motiveaza rasplata sexuala imediata, ei nu au timp sa joace in drame sau jocuri emotionale. Odata ce au cucerit si ultima reduta, partidele de amor sunt pasionale si energice. Punctul sensibil este capul, prin urmare un masaj al scalpului joaca rolul unui preludiu amoros ca la carte.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator

Citește și:

Taur

Este unul dintre cele mai senzuale semne zodiacale. Partidele de amor sunt extrem de placute atunci cand este stimulat de muzica buna, frumusete fizica sau atingeri incitante. Acesta reprezinta un capitol pentru care nu precupeteste resurse materiale! Are uneori tendinta de a fi lenes in ceea ce priveste sexul, insa atunci cand este in actiune, partenerul ideal trebuie sa tina pasul cu pasiunea sa nestavilita. Este o fire practica, asa ca are intotdeauna un prezervativ pregatit, iar daca ii place cu adevarat de partener/a, devine foarte posesiv/a.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Taur, Fecioara, Capricorn, Rac, Scorpion, Pesti.

Gemeni

Sociabili si plini de energie, le place sa experimenteze si sa se distreze inclusiv cu propria sexualitate. Adora flirtul si legatura incarcata de sexualitate dintre ei si obiectul pasiunii lor. Au o imaginatie bogata si adora sa faca sex in cele mai neobisnuite locuri. Sunt vorbareti si le place sa vorbeasca murdar in pat, iar daca le raspunzi cu aceeasi moneda, atunci libidoul lor nu va cunoaste limite, mai ales daca vorbele soptite provin din sfera desfraului. Urasc plictiseala, asa ca asteapta-te la inovatii in dormitor, artificii sau pozitii sexuale excentrice.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Gemeni, Balanta, Varsator, Berbec, Leu, Sagetator.

Citește și:

Rac

Racii sunt guvernati de Luna, prin urmare pasiunea sexuala se dezlantuie doar dupa o curte asidua si dupa ce reusesc sa se simta confortabil din punct de vedere emotional. Au o intuitie fantastica si stiu destul de repede cum sa iti satisfaca cele mai intime dorinte, cata vreme se simt in siguranta si stabili emotional. Dorinta le-o aprinzi prin gesturi pline de romantism si cavalerism: un buchet de flori, un dar incarcat cu valoare sentimentala ori o masa aranjata cu tot dichisul. Cel din urma reprezinta o sugestie puternica pentru satisfactiile orale de alta natura…

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Rac, Scorpion, Pesti, Taur, Fecioara, Capricorn.

Leu

Amanti plini de pasiune, care pun la bataie intregul arsenal de sarm si carisma pentru a atrage partenerul potrivit. In dormitor sunt extrem de amuzanti, creativi si generosi, insa asteapta-te la cateva reprize de drama daca nu simt ca sunt in centrul atentiei tale. Ego-ul lor poate fi destul de fragil, asa ca au nevoie de validari si reconfirmari frecvente ale maretiei lor, insa merita efortul, pentru ca te vei bucura din plin de natura lor afectuoasa, iubitoare si de preludiul nesfarsit care te va urca pe pereti de placere, la propriu.

Cele mai compatibile zodii din punct de vedere sexual: Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta, Varsator.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc