Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 zodii care isi vor pune pirostriile in 2016

Descopera daca te afli printre zodiile care isi vor schimba viata in acest an!

O veche zicala spune ca atunci cand te casatoresti cu persoana potrivita, devii complet, iar daca nu, atunci esti terminat. Intr-o nota ceva mai serioasa, casatoria este una dintre cele mai importante decizii pe care o poti lua in viata, prin urmare este important sa iti gasesti atat perechea, cat si perioada optima in care sa faceti acest pas. Iata ce spun astrele despre zodiile norocoase care au cele mai bune sanse sa faca pasul cel mare in 2016:

pirostrii Foto: SunKids, Shutterstock

Berbec

Anul 2016 este deosebit de promitator pentru tine, pentru ca este incarcat de energie si entuziasm. In plus, te afli sub auspiciile lui Jupiter, asa ca asteapta-te la ceva vesti bune in capitolul acesta. Daca esti indragostit si intr-o relatie stabila, astrele conspira in aceasta directie, mai ales in perioada August-Octombrie, asa ca poti incepe sa iei lectii de vals sau sa iti cauti rochia de mireasa. Daca inca esti singur/a, asteapta-te sa iti gasesti sufletul pereche in acest an, insa va trebui sa depui eforturi suplimentare daca vreti sa mergeti pana la capat tot in acest an.

Citește și:

Rac

Sensibilitatea care ii caracterizeaza ii determina in 2016 sa se implice intr-o relatie exact pe sufletul lor, care are sanse foarte mari sa evolueze frumos. Pentru cei care sunt deja intr-un cuplu, anul 2016 nu aduce decat vesti bune. Cel putin in prima perioada a anului este momentul perfect sa puneti la punct anumite planuri sau sa va asumati un angajament ceva mai serios. Nu pierdeti ocazia sa sa casatoriti, pentru ca intregul an este favorabil acestui eveniment! Cei singuri beneficiaza din plin de a doua parte a anului, atunci cand se va materializa ceva extraordinar pentru ei.

Balanta

Vesti bune pentru Balata! Anul 2016 va fi exact ce iti doresti cel mai mult. Nu te grabi in luarea deciziilor, gandeste-te si planifica foarte bine ceea ce vrei, pentru ca ai putea fi extrem de ocupat/a in acest an, iar lucrurile abia asteapta sa se materializeze asa cum iti doresti. 2016 reprezinta o perioada extrem de propice sa incepi un nou capitol in viata ta, un timp in care eforturile si credinta iti vor fi rasplatite. Cel putin in a doua jumatate a anului vei avea parte de oportunitati extraordinare (nunta la castel sau intr-un loc exotic!).

Citește și:

Pesti

Pentru Pestii indragostiti, anul 2016 aduce perioade extrem de norocoase si incarcate de momente placute. Daca va hotarati sa faceti pasul cel mare, astrele sunt 100% de partea voastra, mai ales intre aprilie si iunie. Asa ca nu mai stati pe ganduri si dati-le o veste buna parintilor cat de curand! Pentru Pestii (inca) singuri, priviti inainte cu optimism. Sezonul estival 2016 este de bun augur pentru noi cunostinte si noi “achizitii” sentimentale. Unde iti faci vacanta anul acesta?

Foto prima pagina: Pandorabox, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc