Setari Cookie-uri

Horoscopul de tot rasul: Rugaciunea zodiei tale

Ce dorinta secreta arzatoare isi pune zodia ta in fiecare seara?

Rugaciunile zodiilor nu sunt un instrument de divinatie si nici un obicei religios. Acestea sunt nascocite pe baza trasaturilor fiecare zodie, cu scopul de a ne amuza impreuna pe seama defectelor fiecaruia dintre noi si, de ce nu, pentru a ne intelege mai bine zodia.

Berbec

Berbecii s-au grabit de cand se stiu. Alearga de colo-colo toata ziua si vor ca lucrurile sa se intample acum, repede si bine. Sunt plin de energie si stau foarte prost la capitolul rabdare. N-au stare nici pe scaun, la birou, motiv pentru care multi dintre ei isi cauta cam des de munca. Nu se inteleg grozac cu sefii, cu atat mai mult cu cat in sinea lor, Berbecii cred ca pot sa faca treaba mai bine si mai repede.

Rugaciunea Berbecului: Doamne, ma auzi? Sunt eu, Berbecul! Ma auzi sau nu? Ca n-am toata ziua la dispozitie!

Taur

Taurii sunt materialistii romantici. Apreciaza gesturile frumoase si le place sa le faca, la randul lor, cu conditia sa nu le produca paguba prea mare in buget. Mai degraba prefera sa daruiasca diverse lucruri facute chiar de ei, pentru ca sunt foarte talentati din acest punct de vedere.

Citește și:

Rugaciunea Taurului: Doamne, fa sa vina pacea mondiala, sa se coaca roadele, sa fie toata lumea fericita si impacata. Sau macar sa castig la loto.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc