Setari Cookie-uri

Astrologie: Punctele nevralgice ale fiecarui semn zodiacal si cum pot fi combatute

Trucuri care te pot ajuta sa scapi de comportamentele negative in functie de zodie!

Balanta

Cuvantul “shopaholic” a fost inventat pentru a descrie o Balanta. Portofelul unei Balante atarna greu multumita tuturor cardurilor de credit existente pe piata. Desi au un incontestabil bun gust si cumpara doar lucruri de calitate, preferintele de exceptie ii pot ingloda in datorii. Solutia? Cata vreme sunt in cautarea frumosului, reintoarcerea la placerile simple si mai deloc costisitoare - o vizita la muzeu, plimbarile lungi prin parc- le mai atenueaza impulsul de a arunca cu bani in toate partile.

Scorpion

Atunci cand un Scorpion isi iese din fire, anevoie isi mai revine fara un scandal monstru si aproape niciodata nu iarta persoana care i-a gresit. Din pacate, resentimentele purtate in suflet de-a lungul timpului nu lasa destul loc iubirii, increderii si fericirii. Pentru a scapa de furie, nativii acestui semn trebuie in primul rand sa se iubeasca pe ei insisi si sa isi acorde periodic mici rasfaturi: o sedinta de masaj, o zi la spa, practicarea recunostintei sau scrisul intr-un jurnal ii ajuta sa isi dezghete inimile si sa intampine iertarea si iubirea de aproape.

Citește și:

Sagetator

Sinceritatea si dragostea lor pentru lucrurile juste ii poate pune deseori in dificultate pe nativii acestei zodii. Desi au, poate, cele mai bune intentii, a spune mereu adevarul este un obicei pagubos. Reusesc fara efort sa raneasca sentimentele persoanelor iubite atunci cand fac comentarii deplasate, fie ele si juste. Periodic trebuie sa isi reaminteasca dictonul: “daca nu ai ceva bun de zis, mai bine pastreaza tacerea!”. Solutia cea mai la indemana pentru Sagetatorul lipsit de tact: cartile de self-help si de eticheta!

Capricorn

Similar Balantei, cuvantul “workaholic” a fost inventat pentru a caracteriza un nativ in Capricorn. Frica sa cea mai mare este sa nu ajunga la fundul sacului, de aceea trag din greu, pentru a evita orice lipsuri materiale. Insa in goana zilnica dupa bani si o situatie profesionala buna, ajunge sa nu mai recunoasca bucuriile si binecuvantarile de factura spirituala. Solutia: un jurnal al recunostintei, unde sa scrie periodic lucrurile care il fac fericit. Cu cat devine mai constient de bucuriile non-materiale din viata sa, cu atat va deveni mai fericit. Iar data viitoare nu isi va mai scurta concediul de dragul serviciului!

Citește și:

Varsator

Firi libere si iubitoare de independenta, Varsatorii sunt capabili sa isi creeze un stil de viata complet autonom, care insa ii poate impiedica sa dezvolte relatii mai profunde cu cei din jur. De fapt, temerea lor cea mai mare este ca orice implicare intr-o relatie le va distruge independenta. Solutia: multumita faptului ca adora sa experimenteze, Varsatorii ar trebui sa trateze intimitatea ca pe un exercitiu si sa renunte la controlul absolut de dragul unei relatii amoroase.

Pesti

Semn de apa, Pestii isi gasesc usor consolarea in lichide, de orice tip. Insa atunci cand lichidele au un continut mare de alcool, pot aparea si problemele. Desi exista solutii (programe de dezalcoolizare etc), trebuie avut in vedere ca exista si alternative care ii permit nativului din Pesti fuga de realitate si atingerea intr-un mod natural a unei stari de liniste si beatitudine - prin meditatie sau yoga.

Foto prima pagina: Evgeniya Porechenskaya, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc