Setari Cookie-uri

Horoscopul aromelor de primavara: Afla care este parfumul zodiei tale!

Saptamana cu soare generos, temperaturi ceva mai ridicate, multe zambete sincere si rasfaturi gingase se anunta a fi cea in care tocmai am intrat. Profita la maxim de fiecare zi, inca de cum ai deschis dimineata ochii, si ia parte cu optimism si drag la ceea ce urmeaza! Nu iti fie teama, poti sa treci peste orice obstacol pe care il intampini, iar orice problema are si o rezolvare! Important este sa lasi in urma ta ceva care sa le reaminteasca tuturor ca ai fost prezenta!

Coco Chanel afirma ca "Parfumul este un accesoriu suprem, nevazut si de neuitat. Iti anunta sosirea si iti prelungeste prezenta dupa ce pleci", iar noi suntem de aceeasi parere!

Berbec (21.03 – 20.04)

Esti o femeie de cariera care isi doreste libertate din plin atunci cand vine vorba de o relatie sentimentala, de aceea saptamana asta incarca-ti bateriile pentru ca ai de mult lucrat cu tine. Inarmeaza-te cu licoarea neagra a celebrei Lady Gaga - Fame - si mergi la alergat in aer liber!

Taur (21.04 – 21.05)

Gucci Envy Me a fost creat pentru o femeie care merita atentie, iar acea femeie esti tu! Nu iti place sa te plangi, stii exact cum sa iesi din situatiile critice, esti inteligenta si independenta, iar cand vine vorba de aventuri cu un strop de adrenalina, nu spui "nu". Trece pe hartie cateva activitati pe care ai vrea sa le incerci si ai grija ca pana la sfarsitul saptamanii sa bifezi una dintre ele!

Citește și:

Gemeni (22.05 – 21.06)

Soarele si natura zodiei te poarta saptamana asta in scenarii indraznete, care te transforma din femeia tacuta de la birou in femeia irezistibila care soarbe cu delicatele dintr-un cocktail la bar. Ademeneste-ti pretendentii cu notele orientale ale parfumului Prada Candy si arata-le cum stii tu sa condimentezi o intalnire cu mici gesturi patimase.

Rac (22.06 – 21.07)

Emotiva si sensibila, dar o partenera romantica exceptionala, care pune intotdeauna familia si prietenii pe primul loc, zilele astea rezerva-ti dreptul de a visa la plimbari romantice si povesti cu printi. Lasa-te invaluita de senzualitatea apei de toaleta Nina de la Nina Ricci si fura zambete tuturor barbatilor care te privesc.

Parfumuri florale

Leu (22.07 – 22.08)

Fire independenta, puternica si spontana, saptamana aceasta te prinde plina de energie si cu pofta mare de viata. Du-ti increzatoare la bun sfarsit toate planurile si lasa in urma ta o dara de parfum Thierry Mugler Alien ca sa fii sigura ca toti isi vor aminti cine fost stapana pe situatie!

Citește și:

Fecioara (23.08 – 22.09)

Esti o fire ancorata in realitate, cu cel putin o solutie pentru orice problema, iar calitatile tale te vor ajuta sa faci din saptamana asta una plina de fapte bune. Simte-te fresh si puternica cu apa de parfum Hugo Boss, care-ti va fi aliat in lupta pentru bunatate, fericire si iubire. Nu lasa o zi sa treaca fara sa faci un om sa zambeasca!

Balanta (23.08 – 22.09)

Pune in balanta ce lucruri ti-ai dori sa faci pentru tine si cate reusesti sa bifezi din cate ti-ai propus. Daca unul dintre talere cantarete mai mult, inseamna ca este timpul sa iti dedici ceva mai mult timp. Fa-ti o programare la salonul de infrumusetare, stai pe o banca in parc, la povesti, cu o prietena, cumpara-ti un parfumul 212 VIP de la Carolina Ferrera, sau mergi la o sedinta de masaj si ai sa intelegi de ce este atat de important sa te rasfeti singura.

Citește și:

Scorpion (23.10 – 21.11)

Saptamana aceasta, sex-appeal-ul cu care ai fost inzestrata atinge cote maxime. Stralucesti, radiezi, emani energie pozitiva, esti tot ce isi poate dori un om sa aiba langa el. Pentru astfel de momente, Givenchy a strans arome de anason stelat, trandafir, bujor, trandafirul pasiunii si trandafirul fanteziei in sticluta Very Iresistible, ca sa dea un plus personalitatii tale puternice.

Sagetator (22.11 – 21.12)

Eros Pour Femme este o apa de parfum seducatoare, inspirata de zeul dragostei, Eros, iar cum aceasta saptamana se anunta a fi una pasionala si plina de surprize romantice, nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Incapataneaza-te ca barbatul din viata ta sa nu iti uite niciodata parfumul!

Capricorn (22.12 – 19.01)

Esti o persoana creativa, echilibrata, dedicata muncii, dar dependenta de natura care iti ofera toata energia de care ai nevoie ca sa treci usor prin saptamana asta. Pentru ca natura este sursa inepuizabila de energie pentru tine, da o fuga la munte si lasa-te purtata pe alte meleaguri de esenta de primavara oferita de Happy Fizz de la Moschino.

Citește și:

Varsator (20.01 – 18.02)

Indrazneste! Indrazneste sa mergi cu capul ridicat din pamant, indrazneste sa le dezvalui colegilor planul acela maret care o sa aduca succes proiectului, indrazneste sa iesi in oras dupa programul obositor de la munca si indrazneste sa ii pregatesti cina iubitului tau! Atrage energie pentru toate acestea cu un strop de Magnetism de la Escada.

Pesti (19.02 – 20.03)

Tu nu esti doar genul de femeie care se remarca imediat in multime, dar ai si abilitatea de a demonstra prin cele mai spectaculoase moduri ca iubesti, asa ca foloseste-te de aceste calitati pentru a condimenta de fiecare data relatia de cuplu. Saptamana asta fii una dintre femeile Cavalli (sexy, sofisticate, rebele) si lasa-te condusa de esenta apei de parfum Roberto Cavalli.

Sura Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc