Setari Cookie-uri

2016 - Anul Karmic al lui 9. Cum iti afecteaza viata in urmatoarele 9 luni Vibratia Puternica a acestui numar

2016 este anul universal al lui 9 si reprezinta sfarsitul unui ciclu universal, dar si pragul catre un altul. Totodata, 2016 este si un an karmic in care vom resimti consecintele a ceea ce am facut /nu am facut in ultimii 8 ani.

Din punct de vedere numerologic, 2016 este anul universal al lui 9 (2016= 2+0+1+6=9) si are o vibratie puternica. 2016 reprezinta sfarsitul unui ciclu si pregateste terenul pentru un nou inceput, un nou ciclu universal care va debuta in 2017. Este de aceea un an care promite odihna, iertare, implinire, acceptare si impacare cu trecutul.

2016 poarta amprenta karmica a ceea ce am facut in ultimii 8 ani

Foto: Lightspring / Shutterstock.com

Cu siguranta ca 2016 este un an karmic in care vom resimti consecintele a ceea ce am facut /nu am facut in ultimii 8 ani. El aduce insa totodata o sansa de a privi lucrurile din perspectiva emotionala in care ne-ar placea sa se manifeste. Acolo unde este cazul va oferi, spre exemplu, o a doua sansa in relatii, iar acolo unde despartirile fac bine si vin ca o eliberare emotionala, le va facilita.

2016 reprezinta momentul potrivit pentru a ne elibera de vechile ranchiune, pentru a scapa de lucrurile de care nu mai avem nevoie sau care nu ne mai sunt benefice in niciun fel, pentru a ne distanta de tot ce inseamna energie negativa.

Citește și:

2016 - Anul Universal al lui 9

numarul 9, an universal 9, numerologie 9

Foto interior si prima pagina: Ornithopter / Shutterstock.com

2016 este si un timp bun pentru a face o reevaluare a propriilor vieti si pentru a vedea cu ochi obiectivi lucrurile care functioneaza corect si pe cele care functioneaza deficitar in vietile noastre. Este momentul ideal pentru a lua decizii in favoarea noastra (chiar daca in unele cazuri pot parea dureroase) si de a ne schimba viata in directia in care ne dorim.

Ideal ar fi sa nu te agati prea strans de acele aspecte din panza carora trebuie de fapt sa te eliberezi ori altfel vibratia numarului 9 te va afecta intr-un mod nu tocmai placut. Invata sa te lasi pe mana universului, invata sa eviti acele situatii si circumstante care creeaza separare si disparitate, invata sa lasi sa plece… Detasarea de trecut trebuie sa ne ghideze viitorul in acest an. Fereste-te de lupta interioara, de perfectionismul dus la extreme, de sentimentele de descurajare, de rezistenta impotriva schimbarii.

Citește și:

Citeste mai multe informatii despre anul karmic al lui 9 pe Garbo.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc