Setari Cookie-uri

Astrologie: Piatra norocoasa a zodiei tale

Intra in lumea magica a pietrelor pretioase si semipretioase, studieaza-le, asculta-le si invata de la ele cum sa te protejezi de rele, cum sa devii o persoana mai buna si mai inteleapta sau cum sa scapi de stres, de furie si de frica

Afla care este piatra potrivita zodiei tale, ce puteri incredibile ascunde, ce secrete poate dezvalui si cum iti poate influenta, in bine, viata de zi cu zi!

Berbec: Rubinul

Saptamana asta se anunta a fi una de succes pe plan profesional. Foloseste-te de influentele rubinului, cunoscut drept piatra a puterii si a sccesului, pentru a te bucura de realizarile care te asteapta. Rubinul creste optimismul, inspiratia si energia, te ajuta sa te remarci pe plan profesional si are un rol protector impotriva atacurilor psihice si a agresiunuilor fizice. De retinut: cand rubinul isi schimba culoarea si se intuneca inseamna ca te pandeste un pericol.

Taur: Cuartul Roz

Zilele astea ai sanse mari sa te indragostesti, iar daca esti deja implicata intr-o relatie, dragostea ta ajunge pe culmi inalte. Cuartul roz, sau "piatra iubirii pure", are cea mai puternica influenta asupra nativilor din zodia taur. Te scapa de stres, de frica, de furie, de gelozie si de vinovatie si atrage in viata ta dragostea, oameni buni si confera frumusete, atat interioara, cat si exterioara.

Citește și:

Gemeni: Agatul

Ai o saptamana la dispozitie pentru a-ti schimba atitudinea care i-a cam speriat pe cei din jurul tau in ultima perioada, iar pentru asta sare in ajutor agatul. Purtat la incheietura mainii stangi, agatul lupta cu furia necontrolata si rautatea si ii protejeaza pe gemeni in perioadele cu tulburari emotionale. Aceasta piatra iti da putere, iti imbunatateste memoria si vederea si aduce liniste, bunatate, respect de sine, echilibru la nivel emotional si sexual, bucuria de a trai si mareste fidelitate si iubirea materna.

Pietre norocoase. Pietre pretioase. Pietre semipretioase

Rac: Piata Lunii

Asta este saptamana ta! Te trezesti cu o stare de spirit excelenta in fiecare zi, iar Piatra Lunii, care este o piatra tipic feminina, a iubirii si a sperantei, a dorintelor implinite, iti va pune in valoare feminitatea si spiritul tanar. Poart-o si te vei simti mai optimisma, mai buna, mai calma. Este utila in calmarea si stapanirea emotiilor, intareste respectul de sine si confera tinerete, putere de seductie si odihna corpului, mintii si a psihicului.

Citește și:

Leu: Chihlimbarul

S-ar putea sa intampini mici probleme de sanatate in perioada asta. Chihlimbarul, numit si "ambra", are proprietati miraculoase, prin urmare nu il tine departe de tine. Acesta ajuta la vindecarea rapida a anginei, a bolilor alergice si infectioase, a bolilor de piele, dar si reduce gandurile negative, tristetea, dorintele de sinucidere. Purifica-ti organismul, mintea, spiritul si inarmeaza-te cu buna dispozitie pe care acesta o ofera.

Fecioara: Carneolul

Considerat piatra sacra, carneolul te protejeaza impotriva dezastrelor naturale, vrajilor si atacurilor psihice, diminueaza furia, iti da curaj si iti reimprospateaza tineretea. Tu vei avea nevoie de el saptamana asta pentru a te incarca cu energii pozitive si pentru a te scapa de depresia care iti da tarcoale.

Balanta: Opalul Negru si Alb

Treci printr-o perioada in care te preocupa mai mult spiritualitatea si esti foarte activa sexual. Pentru a te bucura de beneficiile celor doua stari, poarta cu tine accesorii din opal. Are calitati magice, cu capacitatea de a-i pune pe nativii din balanta sa legatura cu vietile anterioare. Opalul negru sporeste activitatea sexuala si amplifica experientele spirituale traite in timpul actului sexual, iar opalul alb este recomandat in cazuri de depresie.

Citește și:

Scorpion: Acvamarinul

Plina de energie si iubire se anunta saptamana asta. Mai mult, este posibil ca sfarsitul de saptamana sa te duca undeva la mare sau, de ce nu, in afara tarii. Pentru a te simti protejata in timpul calatoriilor si a evita eventuale dezastre naturale, ia cu tine un accesoriu cu acvamarin. Acvamarinul este talismanul celor casatoriti si al marinarilor, simbolul devotamentului si al dragostei. Acest mineral amplifica calitatile psihice, pastreaza spiritul tanar, reduce teama, cosmarurile, tracul si se recomanda purtarea lui in perioade de suferinta.

Sagetator: Ametistul

Traversezi o perioada in care gandurile tale cauta sa se limpezeasca si sa fie imbunate de optimism. In ajutorul lor sare una dintre pietrele semipretioase cele mai apreciate, ametistul, care aduce optimism, fericire si mentine mintea limpede. Protejeaza impotriva gandurilor negre, a tradarii si a deceptilor si joaca un rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta. Ametistul trezeste sentimente puternice fata de persoana care il daruieste, deci fii atenta de la cine accepti sa il primesti!

Citește și:

Capricorn: Onixul Negru

Increderea in sine este la ea acasa zilele astea cand vine vorba de nativii din capricorn, iar onixul este o piatra protectoare care asigura siguranta si mareste increderea in sine, confera stabilitate, intelepciune, maturitate si curaj, asa ca nu poate lipsi din accesoriile tale. Acesta absoarbe energia negativa, este indicat a fi purtat in perioade de stres, confuzie, durere sau cu solicitare fizica intensa.

Varsator: Zirconul

Ai sanse mari sa duci la bun sfarsit planuri demult facute si, in sfarsit, o dorinta arzatoare sa prinda viata. Dar ai nevoie de puterea zirconului pentru a nu te impiedica pe drum. "Piatra Virtutii", asa cum mai este denumit, aduce claritate in gandire, protejeaza calatoriile si alunga necazurile. Poarta-l impotriva vrajilor, blestemelor, deochiului si cosmarurilor sau in cazuri de separare sau divort. Zirconul te ajuta sa intelegi mai bine realitate, amplifica capacitatea de a transforma gandurile in fapte si ajuta la identificarea solutiilor eficiente pentru a-ti realiza visele.

Citește și:

Pesti: Coralul

Straluceste! Fii feminina, curajoasa si iubeste fara retineri! Coralul, cu rolul lui protector, stimuleaza creativitatea, pasiunea, iubirea si mareste abilitatile intelectuale, capacitatea de comunicare, curajul si judecata clara, asa ca poarta-l ca accesoriu pentru a-ti da imboldul de care ai nevoie ca sa faci ce iti doresti si sa te simti bine in pielea ta!

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc