Setari Cookie-uri

Efectele lui Pluto retrograd: Schimbarile mistice ale zodiei tale

Cum iti afecteaza zodia puterea magica a lui Pluto?

Desi nu este o planeta personala, influenta lui Pluto este simtita de fiecare dintre noi. Mersul sau retrograd, inceput pe 18 aprilie se va finaliza pe 27 septembrie si are loc in semnul Capricornului. Acest traseu al sau este privit ca o interventie divina la nivel global si marcheaza un moment de transformare zguduitoare. In acelasi timp, pentru ca are loc, asa cum spuneam, in Capricorn, aceasta transformare profunda va fi benefica pentru fiecare dintre semnele zodiacului.

Pluto este asociat cu latura intunecata din oameni, cu magia, ocultismul, fortele care actioneaza in secret. Totusi, in acelasi timp, Pluto inseamna bogatie matieriala, sexualitate, reincarnare, transformare si regenerare. Prin urmare, desi actioneaza la nivel global, efectele personale exercitate de Pluto nu trebuie ignorate. Unii dintre nativi sunt mai putini sensibili la influenta lui, cu precadere cei nascuti in semnele de foc. In schimb, semnele de pamant si Scorpionul sunt cele care vor fi cele mai afectate de energia oculta a lui Pluto.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc