Setari Cookie-uri

Horoscop aprilie 2009

Dupa ce Venus a fost in miscare retrograda in luna martie, cauzand anumite probleme de comunicare, in special in relatiile de dragoste, precum si o oarecare lentoare in chestiunile financiare, incepand cu 17 aprilie Planeta iubirii intra in miscare directa. Zodiile Berbec, Taur, Balanta si Pesti vor fi cele mai favorizate de acest tranzit, insa fiecare semn zodiacal va resimti pozitiv tranzitul direct al lui Venus. Afla din horoscopul tau personalizat ce iti pregatesc astrele pentru luna aprilie 2009!

Horoscop aprilie 2009 pentru Leu
Creativitate, spontaneitate si momente de neuitat petrecute alaturi de prieteni si cei dragi: iata cum se anunta luna aprilie 2009 pentru tine, draga Leoaica! Iti doresti mai multa noutate in viata ta, iar acum ai toate sansele sa o ai, insa este necesar sa-ti mobilizezi propriile energii pentru a iesi din rutina cotidiana. Pe parcursul lunii aprilie incetinesti un pic ritmul in domeniul profesional, pentru a te bucura de surprizele placute ce apar pe plan sentimental, insa, spre sfarsitul lunii, chestiunile financiare iti capteaza din nou atentia.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc